search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:08
MENU CLOSE

Τσίπρας: Εμείς αποφασίζουμε για το πώς θα επιτευχθούν οι στόχοι

27.06.2018 14:22
Τσίπρας για την Ηριάννα: Αποκαταστάθηκε μεγάλη αδικία - Media
 
Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεσμεύεται να τηρήσει τα συμφωνηθέντα με τους ευρωπαίους, τονίζοντας ότι δεν θα υπάρξει επιστροφή στις παλιές συνήθειες ως προς τις δαπάνες.
 
Σε συνέντευξή του στο Bloomberg, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πετύχει τους δημοσιονομικούς στόχους, επισημαίνοντας ότι τώρα, το πώς θα το πετύχει αυτό, θα το αποφασίσει η Ελλάδα και όχι οι διεθνείς πιστωτές.
 
«Το σημαντικό αναφορικά με το τέλος του προγράμματος είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύεται για αυτούς τους στόχους και τώρα η ευθύνη είναι στους Έλληνες, σε εμάς ή οποιαδήποτε εκλεγμένη κυβέρνηση», δήλωσε ο κ. Τσίπρας. «Θα κάνω ό, τι μπορώ έτσι ώστε η Ελλάδα να μην επιστρέψει σε αυτή την τραγική περίοδο».
 
Το Bloomberg αναφέρεται σε μια αξιοσημείωτη ανάκαμψη για την Ελλάδα και στο ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στο Λονδίνο για να προσελκύσει επενδυτές, καθώς η χώρα ετοιμάζει την επιστροφή της στις χρηματοπιστωτικές αγορές.
 
«Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η διεθνής επενδυτική κοινότητα θα ανταποκριθεί θετικά», δήλωσε ο Τσίπρας.
 
Όπως αναφέρει το πρακτορείο, οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για τον Σεπτέμβριο του 2019, ωστόσο, κάνει λόγο για μια περιορισμένη κυβερνητική πλειοψηφία.
 
«Ίσως αυτή η εξέλιξη να είναι ακόμη και καλό για μας», είπε ο κ. Τσίπρας, στο Bloomberg, το οποίο αναφέρει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν ανησυχεί. «Έχουμε φτάσει εδώ με μια πολύ μικρή πλειοψηφία, γι’ αυτό θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα φτάσουμε στο τέλος», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.
 
Πηγή: economy365.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:07