search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:23
MENU CLOSE

Τριήμερο με συναρπαστικούς αγώνες μηχανοκίνητων ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV

27.06.2018 14:56
Τριήμερο με συναρπαστικούς αγώνες μηχανοκίνητων ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV - Media

 

Ποικιλία σε αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο υπάρχει και αυτή την εβδομάδα στα κανάλια της COSMOTE TV.

Από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ξεχωρίζουν οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές στο σιρκουί της Αυστρίας στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula1 (Παρασκευή 29/6, 11.50), καθώς και ο μεγάλος τελικός (Κυριακή 1/7, 15.45, COSMOTE SPORT 5HD), ενώ από το MotoGP οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές στο σιρκουί TT Assen Circuit της Ολλανδίας (Παρασκευή 29/6, 10.50), καθώς και τον τελικό της Κυριακής 1/7 (14.30, COSMOTE SPORT 7HD). Επίσης, τα αστέρια του Monster Energy NASCAR Cup Series επιστρέφουν την Κυριακή 1/7, στις 21.30 (COSMOTE SPORT 8HD).

Το αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, περιλαμβάνει μεταδόσεις από την κανονική περίοδο του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών, WNBA το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Την Παρασκευή 29/6, στις 04.30 οι Seattle Storm έρχονται αντιμέτωπες με τις φιναλίστ των περσινών τελικών, Los Angeles Sparks (COSMOTE SPORT 4HD).

Το Beach Volleyball World Tour επιστρέφει, και οι συνδρομητές θα «μεταφερθούν» μέσω του COSMOTE SPORT 7HD στην Πολωνία για να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους ημιτελικούς (Σάββατο 30/6, 18.10) και τον τελικό ανδρών (Κυριακή 1/7, 17.05), αλλά και τον τελικό γυναικών (Κυριακή 1/7, 14.35, COSMOTE SPORT 6HD).

Οι φαν του τένις, θα παρακολουθήσουν μέσα από το COSMOTE SPORT 8HD, την αγωνιστική δράση στα κορτ του ΑΤP 250 Antalya Open. Την Πέμπτη 28/6, διεξάγονται οι προημιτελικοί (14.00 & 17.30), την Παρασκευή 29/6 οι ημιτελικοί (14.00 & 16.00), ενώ το Σάββατο 30/6, ο τελικός (15.00). Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και το ATP 250 Eastboume. Την Πέμπτη 28/6, λαμβάνουν χώρα οι προημιτελικοί (14.30 & 16.30), την Παρασκευή 29/6 οι ημιτελικοί (16.30 & 18.30) ενώ ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 30/6 στις 17.00 και θα προβληθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD.

Στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV η προσοχή στρέφεται σε πρεμιέρες δημοφιλών ταινιών.

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, έρχονται σε Α’ προβολή η δραματική κομεντί Σουζάνα με σκοτώνεις (You’re killing me Susana) με τον μοναδικό Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ στο ρόλο ενός ηθοποιού, ο οποίος όταν συνειδητοποιεί ότι τον εγκατέλειψε ξαφνικά η γυναίκα του ξεκινάει ταξίδι για να τη βρει και να την ξανακερδίσει (Πέμπτη 28/6, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), αλλά και το ρομαντικό δράμα Πόρτο (Porto) (Τρίτη 3/7, 21.00), με μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του αδικοχαμένου ηθοποιού Αντόν Γιέλτσιν. Επιπλέον, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας φαντασίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας (The BFG), για τη φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ ενός φιλικού γίγαντα κι ενός κοριτσιού (Κυριακή 1/7, 21.00, ζώνη Blockbuster), αλλά και αυτή της ταινίας δράσης Lowriders με επίκεντρο την ιστορία ενός street art καλλιτέχνη (Δευτέρα 2/7, 21.00, ζώνη Action). Παράλληλα, οι μικροί φίλοι θα απολαύσουν την υποψήφια για 2 OSCAR ταινία κινουμένων σχεδίων Βαϊάνα (Moana) (Σάββατο 30/6, 21.00, ζώνη Family).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, έρχεται σε Α’ Προβολή η ταινία Εγώ είμαι ο Μπόλτ (I am Bolt) για τη ζωή και καριέρα του επί 8 φορές χρυσού Ολυμπιονίκη, Usain Bolt με εικόνες από την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο 2016 (Παρασκευή 29/6, 22.00, ζώνη Doc’ o clock). Το Σάββατο 30/6, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν την ταινία Ένας πύργος στην Ιταλία (A Castle in Italy), η οποία ξετυλίγει την ιστορία μίας αρχοντικής οικογένειας, που προκειμένου να αντιμετωπίσει τα οικονομικά της προβλήματα σκέφτεται να εκποιήσει την περιουσία της (22.00). Στο κανάλι, ξεχωρίζει καιτο αφιέρωμα στον Κουέντιν Ταραντίνο, το οποίο ξεκινάει την Τρίτη 3/7, στις 22.00 με την πρώτη ταινία του μεγάλου σκηνοθέτη, Reservoir Dogs.

Στο COSMOTE CINEMA 3, το κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου, ξεκινάει αφιέρωμα στον Χρόνη Εξαρχάκο με την αγαπημένη ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη, Γοργόνες και Μάγκες (Δευτέρα 2/7, 22.00).

Από τις ταινίες του Village Cinema HD, ξεχωρίζει το ερωτικό θρίλερ Passion του σκηνοθέτη Brian De Palma με τις Ρέιτσελ ΜακΆνταμς και Νούμι Ραπάς (Παρασκευή 29/6, 22.00).

Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους από την Κυριακή 1/7 την βραβευμένη με OSCAR βιογραφική ταινία, Εγώ, η Τόνια (I, Tonya) για την αληθινή ιστορία της αθλήτριας του καλλιτεχνικού πατινάζ, Τόνια Χάρτινγκ που προκάλεσε σάλο τη δεκαετία του ’90.

Συναρπαστικό τριήμερο στη Formula1 αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Ο 9ος αγώνας της χρονιάς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula1 διεξάγεται στην πόλη Spielberg της Αυστρίας. Εκεί η κόντρα μεταξύ Sebastian Vettel και Lewis Hamilton αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στην κατάταξη των οδηγών, όσο και σε αυτή των κατασκευαστών για τις Ferrari και Mercedes αντίστοιχα. Την Παρασκευή 29/6, στις 10.50 πραγματοποιούνται οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές, ενώ ο κυρίως αγώνας την Κυριακή 1/7 στις 15.45 (COSMOTE SPORT 5HD).

Το MotoGP της Ολλανδίας στα κανάλια COSMOTE SPORT

Το παγκόσμιο πρωταθλήμα του MotoGP επιστρέφει στις πίστες και όσοι αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν στο COSMOTE SPORT 7HD. Οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές το σιρκουί TT Assen Circuit της Ολλανδίας διεξάγονται την Παρασκευή 29/6, με την COSMOTE TV να μεταδίδει όλη τη δράση τόσο στο MotoGP όσο και στο Moto2 & Moto3 το τρίημερο 29/6-1/7. Ο πρωταθλητής Marc Marquez με Honda ηγείται της βαθμολογίας των οδηγών με τους οδηγούς της Yamaha, Valentino Rossi και Maverick Vinales να ακολουθούν.

Σουζάνα με σκοτώνεις (You’re killing me Susana)- Α’ Προβολή

Ο Ελίχιο (Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ), ένας χαρισματικός ηθοποιός ξυπνάει ένα πρωί και ανακαλύπτει πως η σύζυγός του Σουζάνα (Βερόνικα Εκέγκουϊ) τον παράτησε, χωρίς καμιά προειδοποίηση. Τότε, αποφασίζει να πουλήσει το αυτοκίνητό του, να αφήσει πίσω του το Μεξικό, και να πάει να την βρει. (Πέμπτη 28/6, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premieres).

Εγώ είμαι ο Μπόλτ (I am Bolt) – Α’ Προβολή

O Τζαμαϊκανός σπρίντερ Usain Bolt, έχει μείνει στην ιστορία ως ο γρηγορότερος άνθρωπος του πλανήτη και ένας από τους μεγαλύτερους Ολυμπιονίκες όλων των εποχών. Η ταινία ακολουθεί το μύθο του σπριντ, καθώς ετοιμάζεται να πάει για χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, ενώ παρουσιάζει σπάνιο αρχειακό υλικό της ζωής και των εκπληκτικών επιτευγμάτων του (Παρασκευή 29/6, 22.00 COSMOTE CINEMA 2HD, ζώνη Doc’ o clock).

Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας (The BFG) – Α’ Προβολή

Η δεκάχρονη Σόφι μεταφέρεται από έναν γίγαντα εφτά μέτρων, από το ορφανοτροφείο στο οποίο ζει στη Γιγαντοχώρα και είναι ο μοναδικός του είδους του που δεν τρώει παιδιά. Έτσι, αναλαμβάνει να προστατεύσει την Σόφι από τις απειλητικές διαθέσεις των υπολοίπων γιγάντων. Η ταινία βασίζεται στο πολυαγαπημένο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ρόαλντ Νταλ, «The BFG» (Κυριακή 1/7, 2.:00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Blockbuster).

Ένας πύργος στην Ιταλία (A Castle in Italy

Η Λουίζ είναι η κόρη μιας εύπορης οικογένειας Ιταλών βιομηχάνων: ο πατέρας έχει πεθάνει, ο γιος πάσχει από AIDS και η μητέρα, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις πρακτικές απαιτήσεις της ζωής, βγάζει σιγά – σιγά στο σφυρί τα πολύτιμα αντικείμενα του πύργου τους στην ιταλική εξοχή. Σε αυτή τη φάση της ζωής της κι ενώ ο πολυαγαπημένος της αδελφός οδεύει προς το τέλος, η Λουίζ γνωρίζει τον νεότερό της Νατάν κι ερωτεύεται παρορμητικά (Σάββατο 30/6, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD).

Drain the Ocean – Αφιέρωμα

To αφιέρωμα του Nat Geo HD Drain the Ocean αποτελεί μια αποστολή εξερεύνησης στα βάθη του πλανήτη μας, με τη βοήθεια εικονικής πραγματικότητας. Χρησιμοποιώντας CGI animation, στραγγίζουμε τους ωκεανούς και αποκαλύπτουμε ασύλληπτα τοπία μέσα από τα επεισόδια: Στα Βάθη της Πειρατικής Πόλης, Στα Βάθη του Αλκατράζ, Στα Βάθη του Τιτανικού και Στα Βάθη του Τριγώνου των Βερμούδων (Από Πέμπτη 5/7, 21.00).

Big City Greens – Νέα Επεισόδια

Ο Κρίκετ Γκριν και η οικογένειά του μετακομίζουν από την επαρχία στη Μεγαλούπολη κι ενώ προσπαθούν να εγκλιματιστούν, οι απόψεις τους για τις διαφορές ανάμεσα στην πόλη και την ύπαιθρο αποκαλύπτονται με άκρως διασκεδαστικό τρόπο (Δεύτερα έως Παρασκευή, 17.00, Disney XD)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10