search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:27
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Ανυπόστατα και γραφικά τα σενάρια περί αποστασίας

27.06.2018 15:24
Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη για Μόρια: Ντροπή για την πατρίδα μας - Media
 
«Όχι απλά ανυπόστατα, αλλά παντελώς γραφικά» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης «τα σενάρια, τα οποία εξυφαίνονται, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πίσω από όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η οποία φυλλορροεί για λόγους οι οποίοι είναι απολύτως κατανοητοί σε όποιον παρακολουθεί τα ελληνικά τεκταινόμενα».
 
Ο κ. Μητσοτάκης, από το Βερολίνο όπου πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας, ανέφερε ότι «αν κάποιοι θέλουν να γυρίσουν τη συζήτηση στο τι έγινε το 1965», ο ίδιος επιμένει να μιλάει για την Ελλάδα του 2025 και την Ελλάδα του 2030. «Όλοι μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να ερμηνεύσουν μία κυβέρνηση σε απόλυτο πανικό, η οποία καταρρέει πολιτικά και κοινωνικά και έχει πάψει να έχει οποιοδήποτε ουσιαστικό έρεισμα στην ελληνική κοινωνία» πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές το συντομότερο δυνατό.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15