search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:00
MENU CLOSE

Διεγράφη ο Κ. Μίχαλος από τη ΝΔ

27.06.2018 15:40
Μίχαλος: Δέσμη μέτρων για να επωφεληθεί η Ελλάδα από το οικονομικό «ελατήριο» - Media

 

Εκτός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τέθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μίχαλος διεγράφει από τη ΝΔ έπειτα από συνεδρίαση της επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος.

Σχολιάζοντας την απόφαση, ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης έγραψε στο Twitter:«Με βάση τον καταστατικά αυτονόητο σεβασμό στις αρχές, τις αξίες και τις βασικές θέσεις της ΝΔ,ο κ. Μίχαλος τέθηκε από σήμερα εκτός κόμματος.Στη ΝΔ δεν χωρούν “Δούρειοι Ίπποι”. Την επόμενη εβδομάδα θα συζητήσουμε πολλά σε συνάντηση με όλα τα στελέχη των Επιμελητηρίων μελών της Παράταξης».

Υπενθυμίζεται ότι Κωνσταντίνος Μίχαλος έχει τοποθετηθεί θετικά τόσο για τη συμφωνία του Eurogroup όσο και για το Μακεδονικό, υπογραμμίζοντας τα σημαντικά οφέλη για την οικονομία.

Παράλληλα είχε επικρίνει την εκλογολογία, υπογραμμίζοντας πως «δεν βοηθά την οικονομία, ιδιαίτερα σε αυτή την χρονική περίοδο που η χώρα βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης».

Μάλιστα, για το Eurogroup ο κ. Μίχαλος είχε δηλώσει ότι «είναι μία ιστορική συμφωνία, καθώς βάζει τέλος, μετά από σχεδόν εννέα σκληρά χρόνια κρίσης, στα Μνημόνια και δίνει τη δυνατότητα, με πολύ κόπο και δουλειά βέβαια, η Ελλάδα να μπει σε ένα νέο δρόμο, λιγότερο δύσβατο».
 
Φαίνεται ότι αυτή η δήλωση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη ΝΔ, η οποία και κίνησε διαδικασίες για τη διαγραφή του προέδρου του ΕΒΕΑ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:00