search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:59
MENU CLOSE

Μαγικές ταινίες της Disney για όλη την οικογένεια δώρο από το Vodafone TV 

28.06.2018 09:49
Μαγικές ταινίες της Disney για όλη την οικογένεια δώρο από το Vodafone TV  - Media

 

Για ακόμη ένα καλοκαίρι οι συνδρομητές του Vodafone TV θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μαγικές βραδιές γεμάτες ψυχαγωγία με την οικογένειά τους. Από σήμερα το Vodafone TV κάνει δώρο αγαπημένες ταινίες της Disney, που θα μπορούν να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι, όποια στιγμή θελήσουν. 

Το πλούσιο On Demand περιεχόμενο του Vodafone TV έχει εμπλουτιστεί με την νέα κατηγορία  Disney  Family Nights, η οποία περιλαμβάνει 30  δημοφιλείς ταινίες της Disney και θα διατίθενται ως δώρο για  1 μήνα. Ενδεικτικά κάποιες από τις Disney ταινίες που προσφέρονται είναι: Οι Πειρατές της Καραϊβικής με τον Τζόνι Ντεπ, Η Σταχτοπούτα με την Κέιτ Μπλάνσετ, η ταινία Big Hero 6 που έχει αποσπάσει Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων, αλλά και τα Planes με τον Ντάστι, το πιο γρήγορο & διάσημο αεροπλάνο στον κόσμο. 

Από την νέα κατηγορία Disney Family Nights δεν θα μπορούσαν να λείπουν και κλασικές επιτυχίες της Disney όπως: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών, Η Πεντάμορφη και το Τέρας, Αλαντίν και H μικρή Γοργόνα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.vodafone.gr/tv/video-club/

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:58