search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:07
MENU CLOSE

Ξανά στο «Πρωινό» η Σάσα Σταμάτη! (Video)

28.06.2018 12:22
Ξεσπά ο κόσμος του θεάτρου – «Σταματήστε την εχθρική στάση απέναντι στον πολιτισμό» - Media

 

Στην εκπομπή που την ανέδειξε επέστρεψε το πρωί της Πέμπτης η Σάσα Σταμάτη, με τη Φαίη Σκορδά και το πάνελ να την υποδέχονται θερμά στο πλατό. Οι δυο παρουσιάστριες συζήτησαν για τα παλιά, θυμήθηκαν όμορφες αλλά και …περίεργες στιγμές αυτών των επτά χρόνων συνεργασίας, αστειεύτηκαν και πάνω απ’ όλα συγκινήθηκαν που συναντήθηκαν on camera μετά από τόσο καιρό.

Η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ότι είχε δέχθηκε πρόταση να βρεθεί απέναντι από τη Φαίη Σκορδά, κάτι που η ίδια απέρριψε καθώς δεν το θεωρούσε σωστό.

Αναφορικά με την κόντρα της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Σάσα Σταμάτη είπε: «Δεν θα άλλαζε κάτι στο σχόλιο μου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επειδή έρχεται στον ΣΚΑΪ. Γιατί κι εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ που ήμασταν εδώ πέρα και μου λέει ο Λιάγκας έλα λίγο στον καναπέ και μου δείχνει την αγωγή και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Από εμένα 500 χιλιάρικα που είμαι μια μισθωτή; Αυτό το πράγμα έχει μείνει λίγο μέσα μου. Μακάρι να τα πάει καλά. Αλλά και από την άλλη, δεν θα κάτσω να γλείψω κάποια για να κάνω νούμερα στην εκπομπή, ή να βγω μαζί της για να δημιουργήσω μια ίντριγκα που θα πουλήσει. Δεν θα κάτσω να το ξεπουλήσω. Δεν αξίζει τον κόπο».

Όσο για την εκπομπή που παρουσιάζει, ενημέρωσε ότι θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, πιθανότατα, με κάποιες προσθήκες αφού εκτός από τις συνεντεύξεις έχει σκοπό να προσθέσει και κάποιες στήλες.

Δείτε την τηλεοπτική συνάντηση της Φαίης Σκορδά με τη Σάσα Σταμάτη στο παρακάτω βίντεο.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:07