search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:33
MENU CLOSE

Αισιοδοξία Στόλτενμπεργκ για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΠΓΔΜ

28.06.2018 14:29
Σοκαρισμένος ο Στόλτενμπεργκ από τις εικόνες στις ΗΠΑ: Να γίνει σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών - Media
 
Αισιόδοξος ότι στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, τον επόμενο μήνα, θα αποφασιστεί να ξεκινήσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την πΓΔΜ εμφανίστηκε ο Γενικός Γραμματέας της Συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ.
 
Ο Στόλτενμπεργκ χαιρέτισε επίσης τη σημερινή ανακοίνωση για τη διεξαγωγή της πρώτης συνόδου κορυφής του Τραμπ με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Ελσίνκι της Φινλανδίας στις 16 Ιουλίου.
 
Σχολιάζοντας τη στάση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στη Βορειοατλαντική Συμμαχία, ο γενικός γραμματέας είπε ότι θεωρεί πως είναι “δεσμευμένος” στο ΝΑΤΟ και ότι έχει αποδείξει αυτή τη δέσμευσή του με πράξεις και όχι με λόγια.
 
Ο Στόλτενμπεργκ εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, που θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες στις 11 και 12 Ιουλίου, θα γίνουν σημαντικά βήματα για την ενίσχυση των διατλαντικών δεσμών.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:33