search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:41
MENU CLOSE

Επόμενο βήμα το ΣτΕ για την Τηλεοπτική Ελληνική – Η ανακοίνωση της εταιρείας

28.06.2018 15:07
Επόμενο βήμα το ΣτΕ για την Τηλεοπτική Ελληνική – Η ανακοίνωση της εταιρείας - Media

 

Πέντε και όχι έξι ήταν τελικά οι τηλεοπτικές άδειες που χορήγησε το ΕΣΡ.

Η Ανεξάρτητη Ραδιοτηλεοπτική αρχή δεν πείστηκε από τις αποδείξεις που κατέθεσε η Τηλεοπτική Ελληνική και αποφάσισε να την αφήσει εκτός αδειών. Όπως όλα δείχνουν όμως τίποτα δεν τελείωσε για την εταιρεία που φέρεται να ανήκει στον Φίλιππο Βρυώνη.

Με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί την πρόθεσή της να προσφύγει στο ΣτΕ. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά η απόφαση είναι νομικά εσφαλμένη και άδικη.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το ΔΣ της ” Τηλεοπτικής Ελληνικής Α.Ε.”, μετά την σημερινή απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, με την οποία απερρίφθη ο φάκελος υποψηφιότητας της εταιρίας μας για μια πανελλαδική τηλεοπτική άδεια, ανακοινώνει τα ακόλουθα :

1. Η «Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε.» σέβεται το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ως Ανεξάρτητη Αρχή. Αλλά θεωρεί την σημερινή απόφαση νομικά εσφαλμένη και ουσιαστικά άδικη.

2. Η «Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε.», ασκώντας τα εκ του νόμου δικαιώματά της, θα προσφύγει άμεσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αιτούμενη την ακύρωση της άδικης και βλαπτικής, για τα συμφέροντα της εταιρίας και τους εργαζομένους της, απόφασης αυτής.

Εκ του ΔΣ της εταιρίας

” ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ε.”

 

Πηγή: dailymedia.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:36