search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:39
MENU CLOSE

Μεταγραφή – βόμβα: Ποιο κανάλι ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Έλλη Στάη;

28.06.2018 15:12
Μεταγραφή – βόμβα: Ποιο κανάλι ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Έλλη Στάη; - Media

 

Πολύ κοντά στην τηλεοπτική της επιστροφή είναι η Έλλη Στάη.

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει δεχτεί πρόταση από το κανάλι Epsilon προκειμένου να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Στη θέση αυτή ήταν μέχρι πρότινος ο Νίκος Ευαγγελάτος, αλλά όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει.

Τις επόμενες μέρες η ίδια αναμένεται να έχει και την πρώτη της συνάντηση με τα στελέχη του καναλιού και τον Διευθυντή Ειδήσεων, Δημήτρη Μιχαλέλη.

Η Έλλη Στάη, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες Ελληνίδες δημοσιογράφους, ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα στα μέσα της δεκαετίας του ’80 όπου και παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων μαζί με τον Τέρενς Κουίκ.

Στη συνέχεια μετέβη στις Βρυξέλλες όπου εργαζόταν ως ανταποκρίτρια και επέστρεψε το 1993 για το λογαριασμό του ΣΚΑΪ, ενώ χει εργαστεί σε όλους τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς ενώ η ήταν παρουσιάστρια του τελευταίου κεντρικού ειδήσεων της ΕΡΤ πριν το κλείσιμό της το 2013.

Τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει τη δική της ιστοσελίδα (thetoc.gr) μέσα από την οποία παρουσιάζει διαδικτυακό δελτίο ειδήσεων.

 

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:39