search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 03:00
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για ένοπλες ληστείες σε καταστήματα (Photos)

28.06.2018 16:21
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για ένοπλες ληστείες σε καταστήματα (Photos) - Media

 

Συνελήφθησαν την Τετάρτη πατέρας και γιος για ένοπλες ληστείες σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στις περιοχές Πυλαίας και Σταυρούπολης και μια διάρρηξη σε καφενείο στην περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη.

Από το καφενείο αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και προϊόντα. Για τις ληστείες και τη διάρρηξη χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο του 53χρονου πατέρα.

Ο πατέρας και ο 27χρονος γιος κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παραβάσεις των Νόμων περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Έχει σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφία.

Σε όλες τις περιπτώσεις χρησιμοποίησαν για την προσέγγιση και τη διαφυγή τους Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 53χρονου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια και το αυτοκίνητο των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου-αερίου, 42 φυσίγγια κρότου-αερίου,

μια κουκούλα τύπου full face και είδη ένδυσης, τα οποία φορούσε ο 27χρονος κατά τη διάπραξη των αδικημάτων, μια τηλεόραση και 4 ραδιο- cd και

μικροποσότητα κάνναβης.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες έκνομες ενέργειες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39