16/01/2019 03:10:06

Ουζουνίδης: «Θέλουμε να είμαστε σίγουροι για τους παίκτες που παίρνουμε»

Ουζουνίδης: «Θέλουμε να είμαστε σίγουροι για τους παίκτες που παίρνουμε» - Media

 

Στα μεταγραφικά ζητήματα αναφέρθηκε αρκετά ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις του στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ. Ο τεχνικός της Ένωσης παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να υπάρχουν λιγότερες εκκρεμότητες, υπογραμμίζοντας ότι τουλάχιστον ένας ακραίος θα θελε να ήταν παρών και σήμερα, ωστόσο δικαιολόγησε την καθυστέρηση αυτή.

«Θέλουμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για τις επιλογές μας», ανέφερε, χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να έχουμε καλύτερη θέση και να μην μείνουμε σε αυτό που πετύχαμε πέρσι αλλά να προσπαθήσουμε να το ξανακάνουμε, να μείνει η ομάδα εκεί που θέλει. Πάντα θέλουμε να πετύχουμε. Σε αυτό είναι σημαντικό να μην έχουμε προβλήματα», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός της και συνέχισε:

«Έχουμε κάνει μία – δύο επιλογές που θέλουμε για να μπορέσουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα για να σημαντικά παιχνίδια που έχει στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό θέμα για εμάς αυτά τα ματς για να γίνουμε καλύτεροι».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα της Ένωσης...

«Είμαι ευχαριστημένος. Έχουμε καλή συνεργασία, δουλεύουμε μαζί πολλές ώρες. Έχουμε κάνει δύο επιλογές, περιμένουμε και το πότε θα ξεκινήσει ο Μάριο. Είμαι ευχαριστημένος, πιστεύω ότι μπορεί να εξελιχθεί. Πιστεύω ότι θα βρούμε και τους παίκτες που θέλουμε στη μεσαία γραμμή, αν τους βρούμε και σύντομα θα είναι κάτι ακόμη καλύτερο. Θέλουμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για τις επιλογές μας. Σίγουρα θα ήθελα να έχουμε έναν ακραίο σήμερα», κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.