search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:34
MENU CLOSE

Χιλιάδες Βρετανοί σε παραλία για να συμμετάσχουν στη νέα ταινία του Ντάνι Μπόιλ

29.06.2018 06:32
Χιλιάδες Βρετανοί σε παραλία για να συμμετάσχουν στη νέα ταινία του Ντάνι Μπόιλ - Media

 

Περίπου 6.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σήμερα σε μια βρετανική παραλία για να “πρωταγωνιστήσουν” ως κομπάρσοι στη νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Ντάνι Μπόιλ.

Χιλιάδες Βρετανοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που απηύθυνε ο καλλιτέχνης μέσω του Twitter για να συμμετάσχουν στο νέο έργο του ως θεατές μιας συναυλίας.

Το πλήθος γύρισε τη σκηνή στην παραλία Γκόρλεστον, στη νότια Αγγλία. Το σενάριο της ατιτλοφόρητης ακόμη ταινίας το έχει γράψει ο σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Κέρτις.
Ο Μπόιλ, που βραβεύτηκε με Όσκαρ για το Slumbdog Millionaire και πρόκειται να σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ, χαιρέτισε το πλήθος για τη δουλειά που έκανε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. “Ήταν απίστευτη, θαυμάσια ενέργεια”, είπε.

Τον περασμένο μήνα οι παραγωγοί στράφηκαν στο Twitter για να βρουν “άμισθους θεατές μιας συναυλίας”. Μία ημέρα αργότερα, η συνεργάτιδα του Κέρτις, Έμα Φρόιντ, ανέφερε ότι δήλωσαν συμμετοχή περίπου 7.400 άνθρωποι. Σήμερα η ίδια διαβεβαίωσε ότι στα γυρίσματα συμμετείχαν 6.000 κομπάρσοι, κάτι που συνιστά “τη μεγαλύτερη σκηνή πλήθους που έχει γυριστεί ποτέ σε βρετανικό έδαφος”.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία του Μπόιλ, που λέγεται ότι είναι εμπευσμένη από τους Beatles και στην οποία πρωταγωνιστεί η γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Dowton Abbey, Λίλι Τζέιμς.

Πηγή: ΑΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:33