search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:36
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο Σπύρος Φωκάς: Κινδυνεύει από ποντίκια και φίδια το σπίτι μου, είναι ερείπιο. 

29.06.2018 06:41
Ένταση στα ανοιχτά της Κύπρου: Μια ανάσα από το «Barbaros» η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» - Media

 

Τις δύσκολες ημέρες που ζει λόγω του οικονομικού Γολγοθά που βιώνει περιέγραψε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς, ο οποίος ζει με τη σύζυγό του σε ένα μικρό σπίτι στο χωριό Καλαμάκι στην Κόρινθο.

«Το σπίτι αυτό είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και μπάζει από παντού. Μπορούν να μπουν ποντίκια και φίδια. Όπως καταλαβαίνετε η επιβίωση μας είναι πολύ δύσκολη, όμως δεν υπάρχει και άλλη λύση» δηλώνει στην Espresso. «Τρελάθηκες; Πώς θα ζήσουμε; Να χρωστάμε πάλι ενοίκια; Και τι θα τρώμε; Προτιμώ εδώ και ας είμαστε σε αυτό το σπιτάκι παρά να χρωστάμε»  απαντά στην ερώτηση αν θα επιστρέψει στην Αθήνα. 

Ευτυχώς για τον ίδιο συμπαραστάτης του είναι η σύζυγός του Λίνα η οποία όπως λέει ούτε στιγμή δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή της να είναι δίπλα του. «Ήμουν θαυμάστρια και μετά τον αγάπησα. Όχι δεν μετανιώνω ούτε και πρόκειται να μετανιώσω ποτέ» λέει χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:35