Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δυσκολία: Μέτριο Χρόνος: 60′ Κόστος: Φθηνό Τύπος: Καθημερινό
Υλικά
Εκτέλεση
Βάζουμε το τυρί και φράουλες μαζί στο μπλέντερ ή το μούλτι και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Μεταφέρουμε το μίγμα σε ένα μπολ. Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χειρός, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη άχνη. Χτυπάμε το μίγμα μέχρι να αφρατέψει
Αρχίζουμε τη συναρμολόγηση της τούρτας τοποθετώντας σε μία στρογγυλή πιατέλα μία κρέπα. Απλώνουμε 1 κουταλιά της σούπας κρέμα σε ένα λεπτό στρώμα. Βάζουμε την επόμενη κρέπα, την κρέμα και συνεχίζουμε τη διαδικασία μέχρι να τοποθετήσουμε και την τελευταία κρέπα. Καλύπτουμε την τούρτα με μία μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες ή όλη τη νύκτα. Την κρέμα που περίσσεψε την φυλάμε στο ψυγείο για να ολοκληρώσουμε την τούρτα.
Την επομένη, αφαιρούμε τη μεμβράνη και απλώνουμε την τελευταία, πιο παχιά στρώση κρέμας. Στολίζουμε με φρέσκες φράουλες, τις πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε!
Πηγή: tasty-day
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.