search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:07
MENU CLOSE

«Είδαμε έναν καυτό τοίχο φωτιάς»: Πύραυλος δεν εκτοξεύτηκε και εξερράγη σε γερμανικό πολεμικό πλοίο! (Video/Photos)

29.06.2018 07:38
«Είδαμε έναν καυτό τοίχο φωτιάς»: Πύραυλος δεν εκτοξεύτηκε και εξερράγη σε γερμανικό πολεμικό πλοίο! (Video/Photos) - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε γερμανικό πολεμικό πλοίο πριν λίγες ημέρες: Ένας πύραυλος απέτυχε να εκτοξευθεί με αποτέλεσμα να εκραγεί στο σκάφος!

Το περιστατικό συνέβη στο πλοίο Saxony, κατά τη διάρκεια άσκησης, ανοιχτά των ακτών της Νορβηγίας και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο ναύτες.

«Είδαμε μπροστά μας μια έντονη λάμψη που σχημάτισε έναν καυτό τοίχο φωτιάς», ανέφερε ο πλοίαρχος. «Το σύστημα πυρόσβεσης ενεργοποιήθηκε αμέσως και το πλήρωμα κατάφερε να διαφύγει. Ωστόσο δύο ναύτες υπέστησαν σοκ.»

Στο πλοίο είναι εμφανή τα σημάδια της έκρηξης.

Πάντως η ιεραρχία του γερμανικού ναυτικού χαρακτήρισε το περιστατικό ένα απαραίτητο ρίσκο που ενυπάρχει σε όλες τις ασκήσεις με πραγματικά πυρά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:04