search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:48
MENU CLOSE

El Greco: Ο Έλληνας ροκάς που διαπρέπει στη Ρωσία

29.06.2018 09:12
El Greco: Ο Έλληνας ροκάς που διαπρέπει στη Ρωσία - Media

 

Μπορεί στη Μόσχα της Ρωσίας αυτή την εποχή στο επίκεντρο να βρίσκεται το Μουντιάλ ποδόσφαιρο, όμως εκεί ζει και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία ο Έλληνας ροκάς  Παναγιώτης Κουτσούμπας.

Ο Παναγιώτης Κουτσούμπας (ή «El Greco» όπως τον αποκαλούν στη Ρωσία λόγω του «δύσκολου», στην προφορά, επιθέτου του), γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γαστούνη της Ηλείας, έχοντας κάνει αμέτρητες εμφανίσεις σε πολλούς χώρους διασκέδασης. Αφού πέρασε κι από πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας, βρήκε το 2013 το «λιμάνι» του στη ρωσική πρωτεύουσα.

Με το τότε συγκρότημά του «Iyul» κατέκτησε την τρίτη θέση στο φεστιβάλ της Μόσχας Baigali και ο ίδιος διακρίθηκε ως κιθαρίστας, ενώ αργότερα συνεργαζόμενος με τους «EX band» κατάφερε να διακριθεί στον διαγωνισμό «Hard rock rising 2015». Ως κιθαρίστας του ρωσικού συγκροτήματος «Sarra» ανέβηκε στο βάθρο του νικητή στο «Sokofest Festival» (καλύτερο ροκ συγκρότημα για την Ρωσική Ομοσπονδία).

Πλέον κάνει solo καριέρα και παράλληλα συνεργάζεται ως παραγωγός με άλλους καλλιτέχνες έχοντας ιδρύσει το δικό του στούντιο μουσικής παραγωγής.

Εδώ και λίγες ημέρες σε πολλά ραδιόφωνα της Μόσχας αλλά και της Ελλάδας ακούγονται τραγούδια από το πρώτο του ep (συνολικά 6 τραγούδια με κιθαριστικό ποπ-ροκ ύφος), από το οποίο ξεχωρίζει το «Short Life». Ο Παναγιώτης Κουτσούμπας, σύμφωνα με το patrisnews, παίζει κιθάρα, με τον δικό του τρόπο που τον έχει καθιερώσει στα δρώμενα της ροκ μουσικής σκηνής της Ρωσίας και τραγουδά στίχους που έχει γράψει ο ίδιος. Το συγκεκριμένο ep αναμένεται να κυκλοφορήσει «επίσημα» το ερχόμενο Φθινόπωρο… έως τότε ψάξτε καλύτερα τις ραδιοφωνικές συχνότητες (ανάμεσα τους κι αυτή της ΟΡΤ 92,3), για να ακούσετε τη νέα του δουλειά!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:48