search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:47
MENU CLOSE

«Ναι» της γερμανικής Βουλής σε περαιτέρω βοήθεια για την Ελλάδα

29.06.2018 10:51
«Ναι» της γερμανικής Βουλής σε περαιτέρω βοήθεια για την Ελλάδα - Media

 

Με τη συμφωνία του Eurogroup για την Ελλάδα «κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του SPD, Ασιμ Ποστ, μετά την έγκριση με μεγάλη πλειοψηφία από τη γερμανική Βουλή της σχετικής εισήγησης του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομικών.

«Η συμφωνία του Eurogroup δείχνει πως η Ευρώπη είναι ικανή να δράσει», πρόσθεσε.

Αντίθετα, ο ειδικός επί δημοσιονομικών θεμάτων του AfD, Πέτερ Μπέχρινγκερ, επέκρινε το πρόγραμμα, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα ακόμα «δώρο δισεκατομμυρίων», που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από οικονομική άποψη.

Ο βουλευτής των Πρασίνων, Σβεν Κρίστιαν Κίντλερ, δήλωσε ότι μια σκληρή, λανθασμένη πολιτική λιτότητας όξυνε την κρίση στην Ελλάδα. Η Ελλάδα – πρόσθεσε – πρέπει να λάβει μια ξεκάθαρη προοπτική και ισότιμη συνεργασία. «Η Ελλάδα χρειάζεται αέρα για να αναπνεύσει», κατέληξε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:42