search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:53
MENU CLOSE

«Μετάνιωσα που δήλωσα δημόσια ότι είμαι ομοφυλόφιλος» (Photos)

29.06.2018 12:14
«Μετάνιωσα που δήλωσα δημόσια ότι είμαι ομοφυλόφιλος» (Photos) - Media

 

Τον γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Δυο Ξένοι». Σε μια συνέντευξή του, το 2015, είχε μιλήσει δημοσίως για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, αποκαλύπτοντας ότι είναι ομοφυλόφιλος και ότι πρόκειται να παντρευτεί τον 21χρονο σύντροφό του.

Ο λόγος για τον Φώτη Σπύρο ο οποίος σε συνέντευξή του είχε δηλώσει τα εξής:

«Είμαι 40 ετών και ήρθε η ώρα να παντρευτώ. Ο σύντροφός μου είναι μοντέλο, νεαρότερος, 21 ετών και είμαστε μαζί τα τελευταία τρία χρόνια. Η πρόταση έγινε πολύ γλυκά και με όλην την επισημότητα, αλλά θα ήθελα να την κρατήσω για μένα γιατί είναι μια πολύ προσωπική στιγμή».

Τρία χρόνια αργότερα, ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει μετανιωμένος για την απόφασή του να μιλήσει δημοσίως για ένα θέμα τόσο προσωπικό και τόσο ευαίσθητο, καθώς το ζήτημα πήρε τεράστιες διαστάσεις. Αναφορικά με την τότε σχέση του, ο Φώτης Σπύρος αποκαλύπτει ότι δεν υπάρχει πια τίποτα από εκείνον τον έρωτα και ότι προσπαθεί να τον ξεχάσει.
«Οι δηλώσεις μου αυτές δεν μου βγήκαν σε καλό. Δυστύχησα, δεν υπήρχε λόγος να το κάνω, το μετάνιωσα. Μακάρι να μην το είχα κάνει, ήταν και αυτό μια κίνηση που σχετίζεται με το αδιέξοδο της υγείας μου τότε. Κανιβαλίστικα πολύ, όχι από άλλους, από εμένα, εγώ φταίω για όλο αυτό. Υπήρξαν άνθρωποι που το σχολίασαν αυστηρά, ως και πολύ αυστηρά, όπως η Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά από αγάπη Τους ευχαριστώ τώρα πια, γιατί, χωρίς να το ξέρουν, με βοήθησαν στο να γίνω καλά. Όχι, δεν υπάρχει τίποτα από αυτόν τον έρωτα και προσπαθώ να το ξεχάσω», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Λοιπόν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24