search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:25
MENU CLOSE

Διέσχιζε το δρόμο με τα ψηλοτάκουνα, παραπάτησε και την πάτησε αυτοκίνητο (Σκληρό Video)

29.06.2018 12:24
Διέσχιζε το δρόμο με τα ψηλοτάκουνα, παραπάτησε και την πάτησε αυτοκίνητο (Σκληρό Video) - Media

 

«Τι τα ήθελες τα ψηλοτάκουνα καλή μου» θα μπορούσε να πει κάποιος για πλάκα εάν το βίντεο δεν ήταν τόσο σκληρά σοκαριστικό. Μια νεαρή γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει γρήγορα το δρόμο στην πόλη Νογκάλες του Μεξικό. Δεν είχε πάει από κάποια διάβαση πεζών αλλά από όπου βρήκε αφού τα αυτοκίνητα φαίνεται να έχουν σταματήσει.

Εκείνη πάνω στα ψηλοτάκουνα της με γοργές δρασκελιές προσπαθεί να περάσει το δρόμο, όμως ο δρόμος γλιστράει και όταν έχει φτάσει στην τελευταία λωρίδα συνειδητοποιεί ότι τα αυτοκίνητα εκεί συνεχίζουν να τρέχουν.

Προσπαθεί να ισορροπήσει και να σταματήσει, όμως γλιστράει και πέφτε. Τη στιγμή εκείνη το αυτοκίνητο που η γυναίκα ξεπετάχτηκε μπροστά του δεν προλαβαίνει να σταματήσει και την παίρνει κάτω από της ρόδες για αρκετά μέτρα.

Αμέσως την μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει σοβαρά τραύματα στο γόνατο, αλλά ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:23