search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:06
MENU CLOSE

Ραγίζει καρδιές η Σίσσυ Χρηστίδου: «Η χθεσινή βραδιά ήταν από τις χειρότερες της ζωής μου»

29.06.2018 13:19
Ραλλία Χρηστίδου: Η πολιτική δεν είναι κραυγές στα τηλεπαράθυρα, είναι έμπνευση, όραμα, εμπιστοσύνη - Media

 

Το βράδυ της Πέμπτης ήταν από τα πιο δύσκολα που βίωσε στη ζωή της αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου στους διαδικτυακούς της φίλους, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Όπως ενημέρωσε η παρουσιάστρια, έχασε τη γιαγιά της και αυτή ήταν μια απώλεια που της στοίχισε ιδιαίτερα. Μάλιστα, την ίδια βραδιά οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την ανάγκασαν να βρεθεί στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2018 όπου μαζί με τον σύζυγο της, Θοδωρή Μαραντίνη, τραγούδησαν το «Κλείσε τα μάτια», ανοίγοντας έτσι το φαντασμαγορικό show.

Το γεγονός αυτό την πίεσε περισσότερο συναισθηματικά, αφού μέσα της θρηνούσε, τη στιγμή που έπρεπε να δείχνει ευδιάθετη και χαμογελαστή.

«Η χθεσινή βραδιά για μένα ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει χρειαστεί να κάνω στη ζωή μου… Και η σημερινή που σε χαιρέτησα για τελευταία φορά, στο τελευταίο σου σπίτι, ασήκωτη και μαύρη… Γυναίκα είδωλο ομορφιάς μέσα και έξω, γυναίκα δυνατή, αρχοντική και γενναιόδωρη. Έδειξες τον δρόμο αυτό στη δίκη μου μητέρα και εκείνη σε μένα. Σ’ ευχαριστώ. Για τη δύναμη που μου έδωσες χθες, αλλά και όλες τις δυνάμεις που μου έδινες πάντα. Σ’ ευχαριστώ που ήσουν η γιαγιά μου. Καλό παράδεισο γλυκιά μου γιαγιάκα. Καλή αντάμωση. Σ’ αγαπώ», έγραψε στο μήνυμα της η Σίσσυ Χρηστίδου, κάτω από μια φωτογραφία της αγαπημένης της γιαγιάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01