search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:28
MENU CLOSE

Δεν δέχθηκε την πρόταση Βασιλειάδη η Σούπερ Λίγκα

29.06.2018 16:16
Δεν δέχθηκε την πρόταση Βασιλειάδη η Σούπερ Λίγκα - Media

 

Αρνητικά απάντησε η Σούπερ Λίγκα στην πρόταση του Γιώργου Βασιλειάδη. Αντ’ αυτού το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20 θα διεξαχθεί με 14 ομάδες.

Δεν έγινε αποδεκτή πρόταση του Γιώργου Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 12 ομάδες. Αυτό αποφασίστηκε σήμερα στη συνεδρίαση της Λίγκας, από την οποία και προέκυψε μια αλλαγή. Τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 14 ομάδες από την σεζόν 2019-20.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μπαταγιάννης μετά το τέλος της συνάντησης οι ομάδες θα ζητήσουν να συναντηθούν και πάλι με τον υφυπουργό με σκοπό να τον ενημερώσουν για την απόφασή τους, ευελπιστώντας ότι θα γίνει αποδεκτή αυτή η αλλαγή από την πλευρά του κ.Βασιλειάδη στο ευρύτερο πλαίσιο της πρότασης που τους έκανε.

Ο πρόεδρος της Λίγκας υπογράμμισε ότι οι ομάδες αποδέχονται την πρόταση του υφυπουργού για δημιουργία τριών κατηγοριών ενώ υποστήριξε ότι ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η μείωση των ομάδων από 16 σε 14 θα διευκρινιστεί από το ίδιο το «ποδόσφαιρο», δηλαδή, τις ομάδες.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15