search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:32
MENU CLOSE

Επιβεβαίωσε με ένα τραγούδι πως έχει παιδί με… πορνοστάρ! (Photos)

29.06.2018 17:08
Επιβεβαίωσε με ένα τραγούδι πως έχει παιδί με… πορνοστάρ! (Photos) - Media

 

Έχει γιο με μια πορνοστάρ και το αποκάλυψε με τον πιο παράδοξο τρόπο! Οι φήμες υπήρχαν, βέβαια, εδώ και αρκετό καιρό… Ωστόσο, τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση!

Ο λόγος για τον γνωστό ράπερ Drake ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ Scorpion και στο κομμάτι “March 14” με τους στίχους επιβεβαιώνει πως έχει αποκτήσει ένα γιο με τη Γαλλίδα Sophie Brussaux, γνωστή στη βιομηχανία του πορνό ως Rosee Divine.

Στο τραγούδι του ο Drake χρησιμοποιεί στίχους από το Billie Jean του Michael Jackson και στην ουσία παραδέχεται πως έχει αποκτήσει ένα γιο ο οποίος γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου. Παράλληλα αναφέρει ότι ο ίδιος πανηγύρισε στο Μαϊάμι όταν έμαθε τα αποτελέσματα του DNA test, ενώ παραδέχεται ότι η μητέρα του πάντα τον προειδοποιούσε πως αρκεί μια φορά για να γίνει κανείς πατέρας άθελά του. Τονίζει, μάλιστα, ότι χρειάστηκε μόνο μια φορά για να γίνει η σύλληψη ενώ έχει δει το παιδί μόνο μια φορά τα Χριστούγεννα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:31