search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:41
MENU CLOSE

«Ρίχνει» Δρούγκα απέναντι σε Αντωνοπούλου το Epsilon TV;

30.06.2018 08:12
«Ρίχνει» Δρούγκα απέναντι σε Αντωνοπούλου το Epsilon TV;  - Media

 

Το όνομα της Λίνας Δρούγκα ακούγεται όλο και πιο έντονα το τελευταίο διάστημα στους διαδρόμους του “Epsilon”, στο πλαίσιο της προσπάθειας του καναλιού να ενισχυθεί ουσιαστικά στον ενημερωτικό τομέα, και στα πρόσωπα τα οποία θα σηκώσουν το βάρος της παρουσίασης των δελτίων ειδήσεων.

Η έμπειρη δημοσιογράφος έχει πίσω της μακρά διαδρομή στο “Mega”, και η περίπτωσή της εκτιμάται ως “ενδιαφέρουσα” από τους ιθύνοντες του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη.

Με τη Λίνα Δρούγκα στο οπλοστάσιό του, το “Epsilon” θα είχε μια αξιόπιστη επιλογή για την παρουσίαση του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων, ώστε να χτυπήσει τον ΣΚΑΪ και την Εύα Αντωνοπούλου, καθώς και για την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, τα οποία παρουσίαζε την περσινή σεζόν η Αμαλία Κάτζου, η οποία αναμένεται να αφοσιωθεί τη νέα σεζόν στην παρουσίαση της εκπομπής που ξεκίνησε φέτος.

Πηγή: ysterografa.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15