search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:58
MENU CLOSE

Καλογήρου: Θετική εξέλιξη η διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά πρώτης γραμμής

30.06.2018 10:01
Big Brother: Οριστική αλλαγή στη μέρα προβολής - Media

 

Η απόφαση της διατήρησης του μειωμένου ΦΠΑ στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο, σε συνδυασμό με την απόφαση για την αύξηση των Ευρωπαϊκών πόρων για την επόμενη Προγραμματική Περίοδο 2021- 2027 του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, από 325 εκατομμύρια ευρώ που είναι την παρούσα Προγραμματική Περίοδο 2014- 2020, σε 660 εκατομμύρια ευρώ, κρίνεται ως «θετική» από την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η κ. Καλογήρου σημείωσε πως με την απόφαση «μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία δε θα επιβαρυνθεί περαιτέρω η καθημερινότητα των ανθρώπων στα τρία νησιά πρώτης γραμμής στο βόρειο Αιγαίο και η τοπική οικονομία. Η απόφαση αυτή επαναφέρει με τον τρόπο της τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα ύπαρξης καθεστώτος μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά μας».

Και κατέληξε η κ. Καλογήρου: «Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την απόφαση για την επόμενη προγραμματική περίοδο 2021- 2027 που εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο είναι μια θετική εξέλιξη».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:57