search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:52
MENU CLOSE

Έχασε 14 κιλά μέσα σε τρεις μήνες: Έκανε μόνο 4 αλλαγές στη διατροφή της! (Photos)

30.06.2018 11:42
Έχασε 14 κιλά μέσα σε τρεις μήνες: Έκανε μόνο 4 αλλαγές στη διατροφή της! (Photos) - Media

 

Θες να χάσεις κιλά, αλλά δεν μπορείς να κάνεις δίαιτα. Σαν άνθρωπος δεν αντέχεις τις στερήσεις και αυτό είναι απόλυτα αποδεκτό.

Ναι μεν έχεις κάθε καλή διάθεση να οδηγηθείς σε μερικές αλλαγές ως προς τη διατροφή σου, αλλά από την άλλη όσο εστιάζεις σε μια δίαιτα τόσο περισσότερο πεινάς.

Και σίγουρα για να πετύχει μια δίαιτα πρέπει κανείς να έχει υπομονή, πειθαρχία και πρόγραμμα. Τίποτα όμως δεν είναι αδύνατο και μια γυναίκα, η Marga Banaga βρήκε την φόρμουλα για να χάσει βάρος.

Δείτε εδώ:

Η Marga Banaga όπως αποκάλυψε σταμάτησε 4 πράγματα από τη διατροφή της. Επαψε να τρώει τυριά, γλυκά, κρέας και να πίνει αλκόολ.

Πήγαινε καθημερινά στο γυμναστήριο και έπινε περισσότερο νερό απ΄ότι έκανε στο παρελθόν.

Η αλλαγή στο σώμα της ήταν απίστευτη! Μέσα σε 3 μήνες έγινε ένας άλλος άνθρωπος.

Η δίαιτα που ακολούθησε ονομάζεται pescatarian και την κάνουν όσοι είναι χορτοφάγοι που συμπεριλαμβάνουν τα θαλασσινά στη διατροφή τους.

Δηλαδή αποκόπτουν το κόκκινο κρέας, το χοιρινό κρέας, τα πουλερικά, από τη διατροφή τους σαν χορτοφάγοι, ενώ συνεχίζουν να καταναλώνουν ψάρια και άλλα θαλασσινά.

Πηγή: bovary

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:52