search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:41
MENU CLOSE

«Η πρώτη μου εκπομπή στη Σεμίνα Διγενή ήταν τη ημέρα έφυγε η μητέρα μου από καρκίνο»

30.06.2018 13:50
«Η πρώτη μου εκπομπή στη Σεμίνα Διγενή ήταν τη ημέρα έφυγε η μητέρα μου από καρκίνο» - Media

 

Η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και στην εκπομπή

Για την απόφαση να φύγουν με τον Νίκο Κουρκούλη στην Αυστραλία, τα χρόνια εκεί και την επιστροφή τους μίλησε η Κέλλυ Κελεκίδου στην εκπομπή Ooh la la Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα και στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν έχασε τη μητέρα της.

«Για μένα αυτή που με σημάδεψε πάρα πολύ ήταν ο χαμός της μητέρας μου όταν ήμουν 26 χρονών. Η μητέρα μου νόσησε από καρκίνο στα γυναικολογικά, ήταν 41 χρονών. Τρέχαμε γύρω στα 6 χρόνια γύρω από αυτή την κατάσταση. Εκείνη την περίοδο μπορεί να ήμουν πάρα πολύ χάλια και να το είχα περάσει όλο μόνη μου γιατί είχα και τη μικρή μου εκπομπή, η οποία ήταν 12-13 χρονών, αλλά έπρεπε να σταθώ δυνατή και στην αδελφή μου και στον μπαμπά μου. Παράλληλα ήταν και η περίοδος που είχα κάνει και το «Γλύκα – Γλύκα» κι έπρεπε να τρέξω και για τη δουλειά μου. Η πρώτη μου εκπομπή ήταν στη Σεμίνα Διγενή και ήταν η ημέρα που είχε φύγει η μητέρα μου. Νομίζω ότι ο Θέος πάντα μας δίνει δύναμη να προχωράμε και να συνεχίζουμε τη ζωή μας», εξομολογήθηκε η Κέλλυ Κελεκίδου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:40