search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:00
MENU CLOSE

To μήνυμα του Φουρθιώτη στη Χριστίνα Λαμπίρη μετά τον αποχαιρετισμό (Video)

30.06.2018 14:17
To μήνυμα του Φουρθιώτη στη Χριστίνα Λαμπίρη μετά τον αποχαιρετισμό (Video) - Media

 

Την τελευταία της εκπομπή έκανε η Χριστίνα Λαμπίρη το μεσημέρι της Παρασκευής, όχι μόνο στο Epsilon, αλλά και γενικότερα προς το παρόν, αφού η δημοσιογράφος αποφάσισε να αποτραβηχτεί για λίγο από τη δουλειά της τηλεόρασης και να ασχοληθεί με το εστιατόριο που άνοιξε με τον σύζυγο της. Μέσω της εκπομπής του «Αποκαλυπτικά», ο Μένιος Φουρθιώτης θέλησε να πει δυο λόγια για τη δημοσιογράφο που στήριξε από την αρχή το κανάλι…

«Θα μου επιτρέψετε για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, το Epsilon μέχρι τις 22/11/17, όπου τη διεύθυνση προγράμματος και εμπορικής πολιτικής ασκούσα με τα καθήκοντά μου αυτά από την ημέρα που δημιουργήθηκε ο σταθμός αυτός υπό τον πρόεδρο, τον αείμνηστο Σεραφείμ Φυντανίδη. Θέλω να πω κάτι γιατί είδα στα sites, δεν προλάβαινα, τον αποχαιρετισμό της Χριστίνας Λαμπίρη. Επειδή εδώ στο Epsilon, όλα αυτά τα χρόνια, με τη δική μας διοίκηση, προσφέραμε θέσεις εργασίας σε πάρα πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι προέρχονταν από τη λαίλαπα των καταστροφών διαφόρων μέσων μαζικής ενημέρωσης, το Alter, εφημερίδες, περιοδικά που έκλεισαν. Θέλω να μείνω στην Χριστίνα και να της πω ένα δημόσιο ευχαριστώ για τα 3,5 – 4 χρόνια τα οποία εμπιστεύτηκε την προηγούμενη διοίκηση  και ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon. Η ίδια με προσωπικό μεράκι, μαζί με τη δημοσιογραφική της ομάδα, από την πρώτη πρωινή εκπομπή με την οποία ξεκίνησε, το μεσημέρι, τις αλλαγές, τις όποιες δυσκολίες ενός νέου τότε τηλεοπτικού εγχειρήματος με μια επιτυχημένη πορεία που είχε την τελευταία χρονιά στον ΣΚΑΙ, ήρθε στο κανάλι αυτό.

Βλέποντας τον αποχαιρετισμό, θέλω να σας πω ότι είναι από τις λίγες παρουσιάστριες, που δεν είχαν κόμπλεξ που δεν είχαν το i can be a big star παρουσιάστρια, ήταν ένας άνθρωπος γλυκός, ένας άνθρωπος που αγαπούσε πολύ και αγαπάει πολύ τους συνεργάτες της και ήταν μαχήτρια. Να προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό σε μια πολύ δύσκολη ζώνη, τόσο του ανταγωνισμού, αλλά και του ίδιου του τηλεοπτικού σταθμού, όλα τα προηγούμενα χρόνια. Άκουσα ότι φεύγει χορτάτη από την τηλεόραση και θέλω να πω ένα μήνυμα «Χριστίνα σε ευχαριστώ πολύ, και εγώ, αλλά νομίζω και η προηγούμενη διοίκηση που τα έχετε πει, για την εμπιστοσύνη, την στήριξη, αλλά και τη μαχητικότητα της εργασίας που επέδειξες στα πολύ δύσκολα και νέα χρόνια του Epsilon. Γιατί οι παρουσιαστές που απάρτισαν αυτόν τον τηλεοπτικό σταθμό, φτάνοντας σήμερα εν έτει 2018, δώσαν την ψυχή τους, τον εαυτό τους, για αυτό εδώ το κανάλι. Δεν ξέρω αν θα είναι προσωρινά ή όχι, αλλά εγώ οφείλω να πω ότι η Χριστίνα είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τη δουλειά της και προχωράει για τη δουλειά της», ανέφερε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57