search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:30
MENU CLOSE

Το «καρφί» του Λαζαρίδη για τους ΑΝΕΛ: Όρκοι πίστης δίνονται σε γάμους, όχι σε διαζύγια (Video)

30.06.2018 15:46
Το «καρφί» του Λαζαρίδη για τους ΑΝΕΛ: Όρκοι πίστης δίνονται σε γάμους, όχι σε διαζύγια (Video) - Media

 

Τα περί εντολών «μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσουν» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο ανεξάρτητος βουλευτής Γ. Λαζαρίδης, απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Αυτιά για το αν «έφυγε απός τους ΑΝΕΛ επειδή πήρε εντολή από κάποιο κέντρο εξουσίας ή επειδή η συνείδησή του δεν μπορούσε να δεχτεί» τη συμφωνία των Πρεσπών

Ο κ. Λαζαρίδης άφησε αιχμές κατά του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρου Τοσουνίδη, ο οποίος αμέσως μετά την αποχώρησή του, είχε κάνει λόγο για «δεσμεύσεις και όρκους πίστης» του κ. Λαζαρίδη «στον Πάνο Καμμένο και στον Πρωθυπουργό ενώπιον δυο Υπουργών».

«Άκουσα για όρκους πίστης. Όρκοι πίστης δίνονται σε γάμους, δεν δίνονται σε διαζύγια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής.

Ερωτηθείς για τις επόμενες κινήσεις του και τι θα πράξει σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση από τη ΝΔ, είπε, «Αυτή η κίνηση που έκανα ήταν μια κίνηση καρδιάς, γεμάτη συναίσθημα και εθνικές ανησυχίες Δεν ήταν μια κίνηση προγραμματισμένη ή αποτέλεσμα κάποια μεθόδευσης».

«Αυτό που κάνω τώρα είναι να είμαι κοντά στην οικογένειά μου , στους φίλους μου που στερήθηκα γιατί ανέλαβα πολύ βαρύ πολύ κοινοβουλευτικό φορτίο. Δεν έχω σκεφτεί καθόλου…» πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:27