search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:03
MENU CLOSE

Πωλίνα: Τι λέει για την απόφασή της να κάνει παιδί με άλλον άντρα ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη

01.07.2018 09:27
Πωλίνα: Τι λέει για την απόφασή της να κάνει παιδί με άλλον άντρα ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη - Media

 

Η Πωλίνα υπήρξε και συνεχίζει να είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στο ελληνικό πεντάγραμμο. Πριν από πολλά πολλά χρόνια όμως, η ίδια είχε γίνει πρωταγωνίστρια ενός… σκανδάλου, όπως θεωρούταν τότε, μετά την απόφασή της να φέρει στον κόσμο τον γιο της, τον οποίο είχε κάνει με άλλον άντρα και όχι με τον τότε σύζυγό της Μεγακλή Βιντιάδη. 

Η ίδια έλυσε τη σιωπή της και μίλησε γι’ αυτό… 

Η εγκυμοσύνη σας πριν από πολλά χρόνια προκάλεσε σάλο στη showbiz, επειδή κάνατε παιδί με άλλον άνδρα, ενώ ήσασταν παντρεμένη με τον Μεγακλή Βιντιάδη.

Ο Απόστολος είναι το καμάρι της ζωής μου και ο καρπός ενός μεγάλου έρωτα. Ηρθε στη ζωή μου όταν τυπικά είχα χωρίσει από τον τότε σύζυγό μου Μεγακλή Βιντιάδη.

Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγο σας;

Ο Μεγακλής ήταν, είναι και θα είναι ένας πολύ αγαπημένος φίλος. Πέρα από τους τίτλους, τους γάμους, τα κλισέ, παραμένει ένα αντισυμβατικό άτομο, ελεύθερο, χωρίς κόμπλεξ και ανασφάλειες. Επίσης, είναι ένας πολύ σπουδαίος σκηνοθέτης και φοβερός επαγγελματίας στη δουλειά του.

Με τον Γιώργο, τον πατέρα του γιου σας, γιατί δεν παντρευτήκατε;

Με τους γάμους γενικότερα δεν το είχα από παλιά (γέλια μέχρι δακρύων!). Δεν ήταν ποτέ το ζητούμενό μου. Ο Απόστολος μεγάλωσε με δύο γονείς που τον λατρεύουν και με την παρότρυνση να επιλέγει μόνος του αυτό που τον ευχαριστεί.

Εχετε σχέση σήμερα; Είστε ερωτευμένη, μήπως συζείτε με κάποιον;

Αυτή την περίοδο είμαι μόνη και πολύ χαρούμενη γι’ αυτό! (γέλια).

Πηγή: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:03