search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:02
MENU CLOSE

«Βόμβα» Καμμένου: Θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση αν έρθει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών

01.07.2018 11:11
«Βόμβα» Καμμένου: Θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση αν έρθει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών - Media

 

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από την κυβέρνηση, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, άφησε ο Πάνος Καμμένος στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματός του.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ τόνισε πως αν η συμφωνία για το Σκοπιανό έρθει στη Βουλή, θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

«Χτυπάτε. Οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά. Όσο χτυπάτε, τόσο πιο βαθιά θα μπαίνουν στον τοίχο. Όσο χτυπάτε, θα γινόμαστε πιο δυνατοί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Για μας το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο. Και στο τέλος-τέλος, ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Εμείς λοιπόν όταν έρθει η ώρα και αν έρθει η ώρα, αυτή την εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε. Την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση» τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

Πυρά κατά του Δημήτρη Καμμένου

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έβαλε και κατά του Δημήτρη Καμμένου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι ο Γιώργος Λαζαρίδης δέχθηκε πόλεμο. Μας είπε στην ΚΟ, ενώπιον όλων των βουλευτών ότι απειλείτο, ότι απειλούνται τα παιδιά του. Μας είπε ότι τον κάλεσαν με άλλον υπουργό σε διαμέρισμα στην Αλεξάνδρας, κατόπιν τηλεφωνήματος του Δημήτρη Καμμένου για να τα βρουν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:01