search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:50
MENU CLOSE

Κρήτη: Φόβοι για νέα βεντέτα μετά την ενέδρα – Συνελήφθη ο δράστης – Αρνείται τα πάντα

01.07.2018 12:30
Βρετανία: Συνελήφθη για βιασμό πρώην υπουργός, νυν βουλευτής των Τόρις - Media

 

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Κυριακής ο 24χρονος άνδρας που φέρεται να αναβίωσε παλιά βεντέτα σκοτώνοντας 63χρονο κτηνοτρόφο στο Ανω Μέρος Αμαρίου της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, o νεαρός άνδρας που φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε θανάσιμα τον κτηνοτρόφο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που τον αναζητούν και κρατείται.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, ο δράστης πυροβόλησε τον 63χρονο κτηνοτρόφο ενώ εκείνος ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του με συνέπεια να μην μπορέσει να αντιδράσει και να βρει ακαριαίο θάνατο. 

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργο Φραγκιαδάκη, ο άνδρας Αλβανικής καταγωγής που επέβαινε στο ΙΧ μαζί με το θύμα και που τραυματίστηκε ελαφρά, είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο, ίσως χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

Η κατάθεσή του φαίνεται πως έριξε φως στις έρευνες της αστυνομίας που πλέον φοβάται για νέα βεντέτα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:46