search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:53
MENU CLOSE

Σπίρτζης: Στη Μάνδρα έχουν γίνει χωροταξικά «εγκλήματα» (Video)

01.07.2018 12:56
Σπίρτζης: Ο Μητσοτάκης ενδιαφέρθηκε μόνο για τον επενδυτή και ξέχασε Αν. και Δυτ. Αττική - Media

 

«Έχουν εκδοθεί 32.000 κάρτες στους συμπολίτες μας με αναπηρία και έχουν εκδοθεί 175.000 κάρτες σε ανέργους που μετακινούνται δωρεάν. Αυτό δεν υπήρχε ποτέ και όταν εφαρμόσαμε το καλοκαίρι του 2015 να μετακινούνται δωρεάν οι άνεργοι δεχθήκαμε κριτική» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην ΕΡΤ και στο «Πάμε Αλλιώς» ο υπ. Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Ο υπ. Μεταφορών και Υποδομών αναφέρθηκε και στις πρόσφατες πλημμύρες τονίζοντας πως οι πολίτες δικαίως είναι αγανακτισμένοι από τις συνεχείς πλημμύρες και οι ευθύνες είναι εντοπισμένες. Στη Μάνδρα έχουν γίνει χωροταξικά «εγκλήματα».

Για το θέμα που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά σαφείς και πειστικές απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento για την σχέση του με τον Κωνσταντίνος Φρουζή, ο κ Σπίρτζης τόνισε πως είναι πάγια η τακτική του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ να μην δίνουν σαφείς απαντήσεις.

Πηγή: ΕΡΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:52