search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:30
MENU CLOSE

Καταρρέει η κυβέρνηση στη Γερμανία – Παραιτείται ο Ζεεχόφερ

01.07.2018 14:49
Καταρρέει η κυβέρνηση στη Γερμανία – Παραιτείται ο Ζεεχόφερ   - Media

 

Ο πολυπόθητος συμβιβασμός για το προσφυγικό ποτέ δεν ήρθε μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων στη Γερμανία, με τον υπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας Χορστ Ζεεχόφερ να γνωστοποιεί αργά το βράδυ της Κυριακής την απόφαση παραίτησής του.

Συγκεκριμένα, o Χορστ Ζεεχόφερ έκανε γνωστή την πρόθεσή του κατά τη διάρκεια κομματικής συνεδρίασης κεκλεισμένων των θυρών στο Μόναχο, η οποία παρατάθηκε μέχρι αργά το βράδυ. 

Ο Ζεεχόφερ προτίθεται επίσης να αποχωρήσει από την προεδρία της CSU, που συμμετέχει στον εύθραυστο κυβερνητικό συνασπισμό, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

«Ο αρχηγός του κόμματος δεν πρέπει να είναι το θύμα της υπόθεσης του ασύλου»

Η πρώτη αντίδραση ήλθε από τον επικεφαλής της Κ.Ο. Αλεξάντερ Ντόμπριντ, ο οποίος τόνισε ότι δεν επιθυμεί την αποχώρηση του κ. Ζεεχόφερ, ότι στηρίζει τον Αρχηγό του κόμματός του, ο οποίος, όπως είπε, δεν πρέπει να είναι το θύμα της υπόθεσης του ασύλου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:29