search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:21
MENU CLOSE

Αυλαία για το Ooh la la! Σάσα Σταμάτη: «Ραντεβού εμείς δεν κλείνουμε, διότι…»

01.07.2018 15:01
Alpha: Η Σάσα Σταμάτη στην παρουσίαση του ριάλιτι «Battle of the couples» - Media

 

Αυλαία έριξε η εκπομπή Ooh la la που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Φεβρουάριο στον ΣΚΑΙ και σύντομα κατάφερε να γίνει ανταγωνιστική στα νούμερα τηλεθέασης με κεντρική παρουσιάστρια τη Σάσα Σταμάτη. 

«Αν δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι που τους έχω γραμμένους στα χαρτιά, δεν θα μπορούσε ποτέ να βγει αυτή η εκπομπή» ανέφερε η Σάσα Σταμάτη στο ξεκινώντας της ευχαριστίες για τους ανθρώπους που δούλεψαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά και τους ανθρώπους του σταθμού που της εμπιστεύτηκαν τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου και το «Ooh la la». Αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι εγώ δεν θα μπορούσα να βγάλω αυτή την εκπομπή. Εδώ στον ΣΚΑΙ με πίστεψαν και μπορεί κάποιοι να μας θεωρούν σκουπίδια, αλλά κάποιοι άλλοι να μας θεωρούν θησαυρούς. Μπορεί να είστε απογοητευμένοι, κάποιοι να μην σας πιστεύουν, κάποιοι να σας λένε «δεν κάνετε», «δεν το έχετε», «δεν θα τα καταφέρετε και να σας ρίχνουν. Όμως στη ζωή σας, θα βρεθούν κάποιοι άλλοι που θα πιστέψουν σε εσάς και θα σας δώσουν την ευκαιρία. Τι έχετε να κάνετε; Να δουλεύετε μόνο. Αν δεν έχετε βύσμα ή αν δεν έχετε μπάρμπα στην Κορώνη, αυτό που μπορώ να σας πω εγώ, γιατί το έζησα, είναι ότι μόνο με δουλειά μπορείτε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα», ανέφερε η Σάσα Σταμάτη λίγο πριν οι συνεργάτες της πάρουν το λόγο για να ευχαριστήσουν και εκείνοι με τη σειρά τους.

«Σου οφείλω μια μεγάλη συγγνώμη γιατί σε έκρινα πριν σε γνωρίσω. Γιατί έκανα φασαρία πριν σε γνωρίσω στην εκπομπή και είπα ότι δεν θέλω να πάω με αυτή και τώρα θεωρώ ότι είσαι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στα 20 χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά», δήλωσε ο Δημήτρης Μηλιόγλου απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια.

«Δεν θα ξεχάσω την πρώτη μέρα που ήρθα στο δοκιμαστικό και μου λες γυμνάζεσαι και μου κάνεις τσουπ και μου σηκώνεις την μπλούζα. Θέλω να σου πω ευχαριστώ γιατί ήταν δύσκολη περίοδος για μέσα που είχα φύγει από την Ελληνοφρένεια, ήμουν άνεργη και μου έδωσες ένα φως να συνεχίσω. Σ’ ευχαριστώ», ανέφερε η Τζώρτζια Γεωργίου.

«Πραγματικά θέλω να σε ευχαριστήσω και εσένα και τον Δημήτρη που με δεχτήκατε στην παρέα σας στο δοκιμαστικό και κουμπώσαμε και την Τζώρτζια αργότερα  και τη γνώρισα εδώ. Φυσικά τον Χρήστο Κόμπο που είχε τη φαεινή ιδέα να με πάρει τηλέφωνο για αυτό και χαίρομαι πάρα πολύ που περάσαμε μαζί αυτούς τους μήνες. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία και για εμένα μετά από τόσο καιρό να βρεθώ σε μια τηλεοπτική παρέα, από τη «ναφθαλίνη» και να βγω ξανά να πάρω φρέσκο αέρα. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά από την ομάδα και την παραγωγή και πάνω το παρεάκι το μεγάλο», είπε ο Παναγιώτης Τάτσης.

Όσο για ραντεβού από τη νέα χρονιά… «Ραντεβού εμείς δεν κλείνουμε εδώ. Διότι τα ραντεβού είναι λαϊκά και πασέ. Που ξέρω εγώ αν παντρευτώ το καλοκαίρι και φύγω στο εξωτερικό; Που ξέρω εγώ τι μου ξημερώνει αύριο μεθαύριο; Που ξέρετε τι θα κάνετε εσείς; Ραντεβού δεν κλείνουμε. Θέλω να έχετε την υγειά σας, να κάνετε ό,τι γουστάρετε και να περάσετε τέλεια το καλοκαίρι! Καλό καλοκαίρι», είπε η Σάσα Σταμάτη στέλνοντας τα φιλιά της στους τηλεθεατές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:21