20/09/2020 07:42:16

Κύπρος: Τέλειωσε το ρευστό στα ΑΤΜ της «Συνεργατικής Τράπεζας» - Έντονη ανησυχία στους πολίτες

Κύπρος: Τέλειωσε το ρευστό στα ΑΤΜ της «Συνεργατικής Τράπεζας» - Έντονη ανησυχία στους πολίτες  - Media

 

Αντιμέτωποι με δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν αρκετοί πολίτες όταν το πρωί της Κυριακής έσπευσαν σε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας. 

Κι αυτό διότι, σε ορισμένα ΑΤΜ δεν υπήρχε ρευστό για να τους εξυπηρετήσει, με αποτέλεσμα να προκληθούν έντονες ανησυχίες με αφορμή και τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών στον Συνεργατισμό.

Πληροφορίες του «Φιλελεύθερου» αναφέρουν ότι το πρόβλημα την Κυριακή παρουσιάστηκε σε κάποια ΑΤΜ λόγω των εκροών της Παρασκευής. Συγκεκριμένα, λόγω την έντονης κινητικότητας που υπήρξε, ανεφοδιάστηκαν μεν τα ΑΤΜ με μετρητά αλλά σε κάποια απ' ότι διαφάνηκε, δεν ήταν επαρκής ο ανεφοδιασμός, με αποτέλεσμα να τελειώσουν νωρίς τα χρήματα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα ΑΤΜ θα εφοδιαστούν κανονικά τη Δευτέρα το πρωί, ενώ αποδίδουν το γεγονός στη χρονική στιγμή, δηλαδή ότι λόγω του τέλους του μήνα έγιναν μεγάλες εισπράξεις από μισθούς και συντάξεις. 

Πηγή: philenews

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.