31/10/2020 10:11:59

«Δεν μου έχει τύχει να μου την πέσουν για να πάρουν ρόλο» (Video)

«Δεν μου έχει τύχει να μου την πέσουν για να πάρουν ρόλο» (Video) - Media

 

Και για το μεγάλο του παράπονο -πως δεν του την πέφτουν για να πάρουν ρόλους- μίλησε ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών Βασίλης Θωμόπουλος στο Ooh La La. 

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως έχει σκηνοθετήσει… ρεαλιστικές ταινίες και μίλησε για τις φορές που έχει έρθει στα χέρια με καμεραμέν στις δουλειές του.

«Δεν μου έχει τύχει να μου την πέσουν για να πάρουν ρόλο. Εγώ πήγα σε αυτή τη δουλειά για αυτό το λόγο και έχω απογοητευτεί πλήρως. Δεν μου την έπεσε καμία. Ούτε καν αγόρι. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος καημός. Γιατί ακούω καμιά φορά που λένε και λέω κάποιο πρόβλημα έχω.

Τότε που ήρθε η μεγάλη κρίση, η τηλεόραση έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να είναι πραγματικά δίπλα στον πολίτη. Να τον βοηθήσει όταν δεν μπορούσε να βγει έξω, όταν δεν ήξερε τι να κάνει και τι του γίνεται. Δεν στάθηκε δίπλα του και τώρα το πάει λίγο από την αρχή. Θυμίζει έναν κύκλο που ξαναρχίζει. Όλα αυτά τα τηλεπαιχνίδια, τα Survivor κλπ.

Θα σκηνοθετούσα τσόντα. Δεν χρειάζεται να πάρω πολλά λεφτά. Νομίζω όλοι στη δουλειά έχουμε κάνει. Δεν είναι τσόντες…. ρεαλιστική ταινία. Θέλω να ξέρεις ότι για τις τσόντες που είπες,για ένα μεγάλο διάστημα, πάρα πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, δανέιζαν τουλάχιστον τη φωνή τους.

Έχω πλακωθεί πολλές φορές. Παλιά σε ένα ζωντανό, είχα ανοίξει την πόρτα και είχα πετάξει έναν ηχολήπτη με την καρέκλα έξω από το βαν. Μετά τον πέτυχα σε άλλη δουλειά και δεν έμπαινε μέσα. Έχω έρθει στα χέρια με καμεραμάν πολλές φορές. Έχω τσακωθεί και με ηθοποιούς και οι ηθοποιοί μεταξύ τους πολλές φορές» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Ο ίδιος μίλησε ακόμα και για τη γνωριμία του με τη σύζυγο του, αλλά η περιγραφή του δεν είναι αυτό που ενδεχομένως περιμένατε. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.