search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:23
MENU CLOSE

Καμμένος: Η έδρα μου ανήκει στον Πειραϊκό λαό και στη Μακεδονία

01.07.2018 16:21
Αιχμές Καμμένου για την μεταχείριση Ιερώνυμου από το ΕΣΥ: «Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε;...» - Media

 

Τα ψεύδη του ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο δήλωσε ο Δημήτρης Καμμένος απαντώντας στις αναφορές του Πάνου Καμμένου στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σύμφωνα με το skai.gr, ο Δ. Καμμένος υπογράμμισε πως ο κ Πάνος Καμμένοςεκμεταλλεύτηκε τις δικές του ψήφους στον Πειραιά και έγινε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

“Εκείνος πρόδωσε με τις πράξεις του και τις ενέργειες του τον λαό που τον ψήφισε. Η έδρα μου ανήκει στον Πειραϊκό λαό και στη Μακεδονία που επιθυμούν τη λύτρωση από αυτούς που τους εξαπάτησαν”, ανέφερε.

Τόνισε πως ο κ. Πάνος Καμμένος είναι τόσο αναξιόπιστος υπουργός Άμυνας που αμφιβάλλει πλέον για την αξιοπιστία της ίδιας μας της χώρας.

“Μην απορείτε που ο κ. Πάνος Καμμένος ξεπούλησε την Μακεδονία με παρόμοιες τακτικές. Επί της ουσίας των “καταγγελλομένων” μια λέξη μόνο: κουταμάρες. Προσπαθεί να αλλάξει γήπεδο για να ξεφύγει από την Τούμπα. Μάταιο…” είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:23