26/05/2020 13:38:08

Διχασμός στο Ποτάμι μετά το «διαζύγιο» με το Κίνημα Αλλαγής: Ποιοι θα ακολουθήσουν τον Καρκατσούλη

Διχασμός στο Ποτάμι μετά το «διαζύγιο» με το Κίνημα Αλλαγής: Ποιοι θα ακολουθήσουν τον Καρκατσούλη - Media

 

Στο δρόμο που χάραξε ο Παναγιώτης Καρκατσούλης φαίνεται πως θα βαδίζουν κι άλλα στελέχη του Ποταμιού μετά το οριστικό διαζύγιο από το Κίνημα Αλλαγής. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αποφασισμένοι να φύγουν από το Ποτάμι η κ. Αθηνά Δρέττα, ο κ. Βλάχος και άλλοι, οι ο ποίοι διαφώνησαν με την με την αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ. 

Εξελίξεις αναμένονται και σε επίπεδο κοινοβουλευτικής ομάδας με ορισμένους να θέλουν το Ποτάμι να συνομιλεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλους με τη ΝΔ.

Το μήνυμα του Θεοδωράκη

«Δεν αγκιστρώνομαι σε καμία καρέκλα και νομίζω ότι το έχω αποδείξει. Το "Κλείσε το στόμα σου και απόλαυσε" δεν μου πάει. Δεν με δελεάζει να είμαι βουλευτής Επικρατείας κάποιου άλλου κόμματος, οποιουδήποτε κόμματος, δεξιά ή αριστερά», ανέφερε από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης κάνοντας λόγο για κατασκευασμένα σενάρια που δείχνουν το Ποτάμι «δεξιά» ή «αριστερά». «Το Ποτάμι δεν θα γίνει άλλοθι» ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της Νέας Δημοκρατίας, ξεκαθάρισε και πρόσθεσε: «Το Ποτάμι είναι Ποτάμι καθαρό και διαυγές και όχι υπόγειο». 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.