search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:43
MENU CLOSE

Διχασμός στο Ποτάμι μετά το «διαζύγιο» με το Κίνημα Αλλαγής: Ποιοι θα ακολουθήσουν τον Καρκατσούλη

01.07.2018 16:35
Διχασμός στο Ποτάμι μετά το «διαζύγιο» με το Κίνημα Αλλαγής: Ποιοι θα ακολουθήσουν τον Καρκατσούλη - Media

 

Στο δρόμο που χάραξε ο Παναγιώτης Καρκατσούλης φαίνεται πως θα βαδίζουν κι άλλα στελέχη του Ποταμιού μετά το οριστικό διαζύγιο από το Κίνημα Αλλαγής. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αποφασισμένοι να φύγουν από το Ποτάμι η κ. Αθηνά Δρέττα, ο κ. Βλάχος και άλλοι, οι ο ποίοι διαφώνησαν με την με την αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ. 

Εξελίξεις αναμένονται και σε επίπεδο κοινοβουλευτικής ομάδας με ορισμένους να θέλουν το Ποτάμι να συνομιλεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλους με τη ΝΔ.

Το μήνυμα του Θεοδωράκη

«Δεν αγκιστρώνομαι σε καμία καρέκλα και νομίζω ότι το έχω αποδείξει. Το “Κλείσε το στόμα σου και απόλαυσε” δεν μου πάει. Δεν με δελεάζει να είμαι βουλευτής Επικρατείας κάποιου άλλου κόμματος, οποιουδήποτε κόμματος, δεξιά ή αριστερά», ανέφερε από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης κάνοντας λόγο για κατασκευασμένα σενάρια που δείχνουν το Ποτάμι «δεξιά» ή «αριστερά». «Το Ποτάμι δεν θα γίνει άλλοθι» ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της Νέας Δημοκρατίας, ξεκαθάρισε και πρόσθεσε: «Το Ποτάμι είναι Ποτάμι καθαρό και διαυγές και όχι υπόγειο». 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40