search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:37
MENU CLOSE

Συγκίνηση για τον θάνατο της Τζέσυς Παπουτσή

01.07.2018 16:55
Συγκίνηση για τον θάνατο της Τζέσυς Παπουτσή  - Media

 

Η Τζέσυ Παπουτσή έφυγε από τη ζωή μόλις στην ηλικία των 62 ετών το απόγευμα της Κυριάκης βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη τους δικούς της ανθρώπους αλλά και τους συναδέλφους της που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για εκείνη. 

Η ηθοποιός, έδινε μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που νοσηλευόταν για 62 μέρες. 

Είχε διαγωνιστεί με όγκο. 

Η Τζέσυ Παπουτσή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Για περισσότερα από 20 χρόνια δούλευε στο Εθνικό Θέατρο.

Ήταν παντρεμένη από τον Ιούνιο του 2008 με το συνάδελφό της και στιχουργό Γιάννη Μάνιο με τον οποίο γνωρίζονταν από το 1995.

Είχε υπάρξει ζευγάρι με τον Θάνο Καληώρα με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Γιώργο Καληώρα, ο οποίος σήμερα είναι 38 ετών και είναι σκηνοθέτης. 

«Η ώρα του κάθε ανθρώπου είναι καθορισμένη»

Η δημοφιλής ηθοποιός, Τζέση Παπουτσή, είχε μιλήσει στην εκπομπή “Joy” -πριν από τέσσερα χρόνια- για την εμφάνιση ενός εξογκώματος στο κεφάλι της και τον τρόπο που το αντιμετώπισε.

«Είχα ένα μηνιγγίωμα στο κεφάλι έξι εκατοστά. Έπιασα ένα εξόγκωμα στο κεφάλι μου και λέω θα είναι από περούκα… Πήγα έκανα εξετάσεις και μου λέει ο γιατρός “αποκλείεται να είναι δικές σου, γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο γιατρός μου είπε να πάω στο Newcastle στην Αγγλία» είπε η ηθοποιός μιλώντας για τον περιπέτειά της με τον καλοήθη όγκο. 

Μάλιστα αποκάλυψε γιατί δεν δημοσιοποίησε το πρόβλημα υγείας της: «Δεν μαθεύτηκε γιατί δεν ήθελα εγώ. Συνέβη πριν δύο τρία χρόνια. Τώρα το λέω γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη ιατρική. Πήγα έξω και δεν το ήξερε κανείς, μόνο η μάνα μου και η οικογένειά μου. Δεν ήθελα ο κόσμος να αναστατωθεί. Για δεκατέσσερις μέρες έκανα τις εγχειρήσεις και γύρισα. Όπως πήγα, έτσι ήρθα». 
Η αγαπημένη ηθοποιός που ξεπέρασε τότε το πρόβλημα της υγείας της και πάλεψε γενναία σημείωσε στη συνέντευξή της: «Πιστεύω ότι η ώρα του κάθε ανθρώπου είναι προκαθορισμένη».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:34