search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:18
MENU CLOSE

Έτρεχε γυμνός γύρω από το αεροπλάνο (Video)

01.07.2018 17:41
Έτρεχε γυμνός γύρω από το αεροπλάνο (Video) - Media

 

Ένας άνδρας σκαρφάλωσε στο φράχτη του αεροδρομίου της Ατλάντα, πήδηξε πάνω στο φτερό αεροπλάνου, χτύπησε τα παράθυρά του και συνελήφθη.

Στα βίντεο που τράβηξαν οι επιβάτες του αεροσκάφους, φαίνεται ο άνδρας να το πλησιάζει και να χαιρετά, κρατώντας κάτι στο χέρι του, που δεν ήταν κάτι άλλο από το τζιν του, αφού ήταν μόνο με το εσώρουχό του. Λίγο αργότερα, ο άνδρας συνελήφθη.

Ο πιλότος ακούγεται να λέει ότι ο άνδρας βγήκε από το αεροπλάνο και στη συνέχεια προσπαθούσε να ξαναμπεί. Στη συνέχεια όμως, ο πιλότος διευκρίνισε ότι δεν επρόκειτο να επιβάτη του αεροσκάφους.

Στη συνέχεια ο νεαρός ταυτοποιήθηκε, πρόκειται για έναν 19χρονο, σε βάρος του οποίου ασκήθηκαν διώξεις για παραβίαση, δημόσια προσβολή και άλλα. Σύμφωνα με το αεροδρόμιο της Ατλάντα, το περιστατικό δεν επηρέασε τις πτήσεις.

Πηγή: ant1news.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:18