25/05/2019 05:24:16

Τοσουνίδης (Εκπρόσωπος ΑΝ.ΕΛ): Ναι μπορεί να χωρίσουν οι δρόμοι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο μέλλον

Τοσουνίδης: Αν αλλάξει η θέση της ΝΔ για το Σκοπιανό συζητάμε την πρόταση μομφής  - Media

 

«Κάνουμε μία επιλογή προτεραιοτήτων για να υπηρετήσουμε τον τόπο και τον λαό και αυτό έκανε με υπευθυνότητα ο Πάνος Καμμένος» σημείωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θεόδωρος οσουνίδης μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 

Σε ερώτηση για το εάν οι ΑΝΕΛ όντως αποχωρίσουν από τον κυβερνητικό συνασπισμό όταν έρθει η συμφωνία με τα Σκόπια για κύρωση στην Βουλή ο κ. Τοσουνίδης υπογράμμισε «Κρατήσαμε τη χώρα όρθια και την οδηγούμε εκτός μνημονίων και ναι υπάρχει ενδεχόμενο να χωρίσουν οι δρόμοι μας στο μέλλον όταν έρθει η συμφωνία στην Βουλή. 

Η συνωμοσιολογία είναι πάντοτε ελκυστική αλλά εμείς δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τις πολιτικές συνθήκες στα Σκόπια. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουν μία ξεκάθαρη σχέση μεταξύ τους αλλά και με τον Ελληνικό λαό. Αυτό που γίνεται με την παρούσα κυβέρνηση είναι ένα πολύ θετικό βήμα εθνικής συμφιλίωσης. Όχι μόνο δεν είναι κακό αλλά είναι πάρα πολύ καλό». 

Ο κ. Τοσουνίδης επιτέθηκε και στη Νέα Δημοκρατία σημειώνοντας: «Η υποκρισία της ΝΔ είναι απώλεια για την δημοκρατία καθώς δεν τοποθετείται σε κανένα σοβαρό ζήτημα. Ξέχασαν ή προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε την θέση τους για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό». 

Σε ερώτηση για του αποχωρήσαντες Καμμένος και Λαζαρίδης ο κ. Τοσουνίδης τόνισε: «ο Ψευτοδημητρός είναι άλλη περίπτωση αλλά ο κ. Λαζαρίδης ναι πρέπει να παραδώσει την έδρα του. Όταν παραδέχεσαι πως δεν μπορείς να σηκώσει το βάρος παραδίδεις την έδρα σου. Ένας άνθρωπος που έχει δηλώσει πως θα παραιτηθώ από την θέση του αντιπροέδρου 3 φορές και δεν το έχει πράξει είναι ανάξιος λόγου. Επίσης οσμή χρηματισμού υπάρχει». 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.