search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:15
MENU CLOSE

10 +1 σημειώσεις για το Μουντιάλ

02.07.2018 07:10
10 +1 σημειώσεις για το Μουντιάλ - Media

 

  1. Καθώς βγαίνουν και παρατάσσονται οι ομάδες, έχεις την αίσθηση ότι παρακολουθείς έκθεση κομμωτικής κι όχι ποδοσφαιρικό αγώνα. Πολύ τζελ, χωρίστρα και ζωγραφική!
  2. Το ίδιο συμβαίνει και με τους καμβάδες των τατουάζ στα σώματα των ποδοσφαιριστών…
  3. Επί τέλους έχασε η Γερμανία για να σταματήσει να επαναλαμβάνεται το αστειάκι του Λίνεκερ «το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που στο τέλος νικούν οι Γερμανοί» που τόσο κουραστικά επαναλαμβάνουν οι δημοσιογράφοι λες και παραθέτουν Βιλαμόβιτς!
  4. Και τι δεν θα έδινα να γινόταν να δει ο Χίτλερ να παίζουν στην εθνική Γερμανίας οι Αντόνιο Ρούντιγκερ και Ζερόμ Μπόαντενγκ!
  5. Η Αργεντινή σε αυτό το Μουντιάλ περιορίστηκε στο να κλέψει τις εντυπώσεις με τον προπονητή της!
  6. Το ποδόσφαιρο εξακολουθεί να παραμένει το πλέον συναρπαστικό παιχνίδι με τον πλέον βλακώδη και βαρετό σχολιασμό.
  7. Ενώ όλοι αγαπούν το ποδόσφαιρο γιατί είναι ένα άθλημα που ο Δαβίδ μπορεί ενίοτε να νικήσει τον Γολιάθ, παραδόξως μετά την νίκη όλοι κατακρίνουν το Γολιάθ και κανείς δεν συγχαίρει τον Δαβίδ…
  8. Με τα στοιχήματα το ποδόσφαιρο στο μέλλον αντί σε γήπεδα θα παίζεται σε καζίνο!
  9. Αυτός ο ρεαλισμός των μεταδόσεων που κάνουν γκρο πλαν τα φτυσίματα των ποδοσφαιριστών και την τεχνική που αδειάζουν την μύτη στο χορτάρι μπορεί και να παραλείπεται από τις μεταδόσεις. Δεν θα χάσει την γοητεία του το ποδόσφαιρο…
  10. Στην ανάκρουση των εθνικών ύμνων των ομάδων, τις εντυπώσεις κερδίζουν οι παίκτες που δεν τον απαγγέλλουν και τα οσφάιντ των ερμηνειών που ακολουθούν!
  11. Όπως σε κάθε Μουντιάλ, έτσι και σε αυτό, τα πολιτικά κριτήρια και οι ιστορικές προκαταλήψεις σχετικά με τους λαούς καθορίζουν ποια ομάδα θα υποστηρίξουμε. Συνήθως, κάποια με εξωτικά χαρακτηριστικά. Όταν όμως έρθει η ώρα να αγοράσουμε ψυγείο, πλυντήριο ή αμάξι, συνερχόμαστε και απαιτούμε σταθερά γερμανική μάρκα!
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:14