search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:49
MENU CLOSE

Συντετριμμένη η Φόνσου από τον θάνατο της Τζέσυς Παπουτσή: Τα συγκλονιστικά λόγια των συναδέλφων της (Video | Photos)

02.07.2018 07:15
Συντετριμμένη η Φόνσου από τον θάνατο της Τζέσυς Παπουτσή: Τα συγκλονιστικά λόγια των συναδέλφων της (Video | Photos) - Media

 

Σε βαθιά θλίψη έχει πέσει ο καλλιτεχνικός κόσμος ύστερα από τον αναπάντεχο χαμό της Τζέσυς Παπουτσή, μιας ηθοποιού που το κοινό λάτρευε και οι συνάδερφοί της εκτιμούσαν ιδιαίτερα τόσο για το ταλέντο της όσο για τον χαρακτήρα και το ήθος της.

Η Άννα Φόνσου είναι ένα από τα πολύ δικά της άτομα που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η αγαπημένη της φίλη δεν είναι πια στη ζωή. Η ηθοποιός, συντετριμμένη, μίλησε στην εκπομπή «Ξυπνάμε μαζί» στο Έψιλον.

«Από σήμερα το θέατρο είναι πιο φτωχό, αλλά πάνω από όλα είμαι φτωχότερη κι εγώ. Γιατί η Τζέσυ ήταν η φιλενάδα μου, ήταν η αδελφή μου, ήταν όλα μαζί και έτσι το πλήγμα είναι πολύ μεγάλο για εμένα.».
Και πρόσθεσε: «Θυμάμαι ότι ανακάλυψε την ασθένεια της όταν παίζαμε μαζί. Πήγαινα στο καμαρίνι της και μου έλεγε «σαν κάποιος να μου κρατάει πίσω το κεφάλι, τι πλάκα είναι αυτή;». Κάθε μέρα το έλεγε. Της λέω «πήγαινε να δεις τι συμβαίνει» και έτσι πήγε. Πήγε στο Λονδίνο και της είπαν εντάξει θα ξανασυμβεί. Και κάθε φορά μου έλεγε λες να μου ξανασυμβεί; Η Τζέσυ δεν δεχόταν να στενοχωρεί τον άλλον κόσμο. Μιλούσε και πολύ λίγο για να μην στεναχωριέται και ο άντρας της ο Γιάννης, ο οποίος είναι ράκος χθες που τον είδα. Το διακωμωδούσε αυτό με το κεφάλι. Έλεγε νόμιζα ότι το έχω για το κομμωτήριο το κεφάλι, αλλά το έχω και για άλλα. Θα μας λείψει τόσο πολύ. Δεν μπορώ να συνέλθω από χθες. Τζέσυ, δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελο σου, την παιδικότητα σου, τις πλάκες σου, τι σπουδαία ηθοποιός ήσουν και ντρεπόσουν όταν σου έλεγαν πόσο καλή είσαι και πόσο θα μου λείψεις. Καλό σου ταξίδι».

 

Συγκλονισμένοι είναι, όμως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι και φίλοι που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Τζέσυ τους με τη βροντερή φωνή και το δυνατό της γέλιο δεν είναι πια εδώ.

Δείτε παρακάτω πώς αποχαιρέτησαν συνάδελφοι και φίλοι την γαγαπημένη ηθοποιό. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:49