search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:28
MENU CLOSE

Τζέσυ Παπουτσή: Η τελευταία παράσταση και η ξαφνική επιδείνωση της υγείας της – Συγκλονιστικές λεπτομέρειες (Video)

02.07.2018 08:12
Τζέσυ Παπουτσή: Η τελευταία παράσταση και η ξαφνική επιδείνωση της υγείας της - Συγκλονιστικές λεπτομέρειες (Video) - Media

 

Ο Γιώργος Βάλαρης ήταν ένας από τους ανθρώπους που είχαν την τύχη να δουλέψουν δίπλα στη Τζέσυ Παπουτσή και μάλιστα, εργαζόταν δίπλα της στην τελευταία της παράσταση και έζησε από κοντά την ξαφνική επιδείνωση της υγείας της, λίγο πριν το αναπάντεχο τέλος της. Ο σκηνοθέτης παραβρέθηκε στην εκπομπή «Ξυπνάμε μαζί» και μιλά για την αγαπημένη ηθοποιό που έφυγε νωρίς…

«Ήταν πολύ μεγάλο το σοκ για την απώλεια της Τζέσυς. Και επειδή όλοι την αγαπάμε την Τζέσυ και ακόμα περισσότερο όσοι την έχουμε ζήσει και είχα την τύχη να τη γνωρίζω πολλά χρόνια και μάλιστα να κάνουμε μαζί την τελευταία της παράσταση δυστυχώς. Ήταν πολύ οδυνηρό γιατί η Τζέσυ ήταν πραγματικά ένας άνθρωπος που σε όλους σκόρπιζε αγάπη απλόχερα. Ένας τρομακτικά γενναιόδωρος άνθρωπος με τόσο ταλέντο και αγάπη για τη ζωή και τους συνανθρώπους, ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος που μόνο καλό λόγο είχε, γι’ αυτό υπάρχει πολύ μεγάλη θλίψη στο χώρο μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο για αυτή την απώλεια που ήταν τόσο ξαφνική και αναπάντεχη. Είμαστε πολύ θλιμμένοι.»

Βίωσα στην τελευταία παράσταση που είχαμε κάνει μια ξαφνική επιδείνωση της υγείας της, η οποία όμως δεν φαινόταν ότι ήταν από αυτό το πρόβλημα το οποίο είχε φαινομενικά ξεπεραστεί, την απώλεια της φωνής της σιγά σιγά από τις πρώτες παραστάσεις που κάναμε. Υπήρχε αρχικά μια σκέψη ότι ήταν κάτι με τις φωνητικές χορδές. Ήταν ένα θέμα που προχώραγε, για αυτό και σταμάτησε κάποια στιγμή μετά από πολλούς μήνες και τελικά αποδείχτηκε ότι είχε άμεση σχέση με αυτό το πρόβλημα. Η Τζέσυ ήταν πάντα εκεί με το γέλιο της, να μας φέρνει κεράσματα, να μας ξεματιάζει, ήταν η μαμά του θιάσου. Θεωρώ ότι είναι ήδη στον παράδεισο, θα μας λείψει πολύ».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:28