search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:49
MENU CLOSE

Survivor: Αδειάζουν τον Άγιο Δομίνικο…

02.07.2018 13:15
Survivor: Αδειάζουν τον Άγιο Δομίνικο... - Media
 
Στην τελική ευθεία μπαίνει το ριάλιτι επιβίωσης έχοντας καταφέρει και τη δεύτερη σεζόν να ανεβάσει τον ΣΚΑΪ στην κορυφή της τηλεθέασης.
 
Μετά από την πολύμηνη διάρκειά του τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν περισσότερες από τις συνηθισμένες αποχωρήσεις αφού είναι προγραμματισμένο ο ημιτελικός να γίνει στις 12 Ιουλίου και ο τελικός την Παρασκευή 13 του μήνα.
 
Έτσι λοιπόν σήμερα θα γίνει ο αγώνας ασυλίας και αύριο, την Τρίτη, θα αποφασιστεί ποιος από τους υποψήφιους θα φύγει αλλά αμέσως μετά, την Πέμπτη, θα υπάρξει κι άλλη αποχώρηση βάσει της λίστας που έχει δημιουργηθεί από την 48ωρη ψηφοφορία που είχε γίνει πριν από μέρες.
 
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου η λίστα που έχει προκύψει από τη 48ωρη ψηφοφορία κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις για κάποια… δυνατά ονόματα αφού βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις και προβλέπεται πως τελικά θα παρακολουθήσουν ημιτελικό και τελικό… από τις κερκίδες των θεατών.
 
Τις επόμενες ημέρες πάντως ο Άγιος Δονίνικος θα αδειάσει αφού στον ημιτελικό που θα γίνει στην Αθήνα οι τηλεθεατές θα ψηφίσουν ανάμεσα στους τέσσερις φιναλίστ, ή μάλλον στην Κατερίνα Δαλάκα που έχει πάρει το «εισιτήριο» για τον ημιτελικό και τρεις ακόμα που θα έχουν απομείνει ως διαγωνιζόμενοι…!
 
Πηγή: newsit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:48