search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:51
MENU CLOSE

Απίστευτο: «Βασίλισσα της κάνναβης» αποκαλείται η γνωστή σταρ (Photo)

02.07.2018 14:52
Η μαριχουάνα μπορεί να βοηθήσει στη μάχη κατά του κορωνοϊού, λένε Καναδοί ερευνητές - Media
 
Μάλλον απρόσμενος είναι ο χαρακτηρισμός που συνοδεύει την πασίγνωστη ηθοποιό, καθώς το προφίλ που έχει εδώ και χρόνια καλλιεργήσει, κάθε άλλο παρά με…ναρκωτικές ουσίες ήταν συνδεδεμένο.
 
Κι όμως, ο βρετανικός Τύπος αποκαλεί την Γκουίνεθ Πάλτροου “βασίλισσα της κάνναβης” καθώς το lifestyle σάιτ της, το οποίο προωθεί προϊόντα που έχουν σχολιαστεί ουκ ολίγες φορές (βλέπε κλύσμα καφέ), τώρα λανσάρει και προϊόντα που βασίζονται στην κάνναβη.
Το Goop λοιπόν έσπευσε να εκμεταλλευτεί τη χαλάρωση της νομοθεσίας που αφορά το ναρκωτικό στη Καλιφόρνια και διαφημίζει τώρα διάφορα “φυτικά” σκευάσματα που στόχο έχουν την ευεξία. Μεταξύ αυτών που θα μπορεί να αγοράσει κανείς σύντομα είναι τσάι κάνναβης, βιβλία συνταγών για κάνναβη καθώς και κοκτέιλ με εκχυλίσματα κάνναβης.
 
Η 45χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, που έχει παραδεχτεί ότι έχει καπνίσει κάνναβη, συνεργάζεται για το νέο εμπορικό άνοιγμά της με την εταιρεία MedMen που χαρακτηρίζεται ως “Starbucks του χόρτου”. Η αλυσίδα αυτή που δηλώνει ότι έχει αποστολή να κάνει την μαριχουάνα “κοινά αποδεκτή” ήταν επίσημος σπόνσορας του συνεδρίου του σάιτ που έγινε στο Λος Άντζελες τον Ιούνιο.
 
Πηγή: Espresso
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:48