search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:29
MENU CLOSE

Ομολόγησε ο 24χρονος στην Κρήτη – Ο αδελφός του: «Όταν πήγα, είχε γίνει το κακό»

02.07.2018 15:11
Ρόδος: Στη φυλακή 22χρονος που τραυμάτισε αστυνομικό – Τον παρέσυρε με τη μοτοσικλέτα του - Media

 

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν αργά το απόγευμα στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου ο 24χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 63χρονου κτηνοτρόφου στο Άνω Μέρος Αμαρίου, αλλά και ο 25χρονος αδελφός του, που σύμφωνα με την αστυνομία εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 24χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι αυτός πυροβόλησε και σκότωσε τον κτηνοτρόφο.

Από την πλευρά του ο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος αδελφός του, παραδόθηκε μεν υπό καθεστώς ασφυκτικής πίεσης ωστόσο αρνείται τη συμμετοχή του στο έγκλημα. «Όταν πήγα εγώ, είχε ήδη γίνει το κακό» φέρεται να δήλωσε.

Σε βάρος του 24χρονου ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και στον αδελφό του για συνέργεια, ενώ  και οι δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Η κηδεία του 63χρονου έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Άνω Μέρος, μέσα σε κλίμα οργής και οδύνης αλλά και με ισχυρή την αστυνομική παρουσία στην περιοχή.

 

Πηγή: cretalive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:28