search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:19
MENU CLOSE

Τρόμος στη Μεσόγειο: Λευκός καρχαρίας «κυνηγά» βάρκα για μια ώρα (Video)

02.07.2018 18:42
Τριπλός τρόμος στα ρηχά: Τρεις λευκοί καρχαρίες «βγήκαν» σε παραλία (Video) - Media

 

Το σημείο στο οποίο εμφανίστηκε προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, αλλά η αίσθηση της καταδίωξης από ένα από τα πιο διαβόητα αρπακτικά στον πλανήτη δεν άφηνε και πολλά περιθώρια για… λάθη.

Λίγο έξω από τις πολυσύχναστες παραλίες της Μαγιόρκα, ένας τεράστιος λευκός καρχαρίας ακολούθησε μια βάρκα -ο πιο σωστός όρος είναι, μάλλον, κυνήγησε- για περισσότερο από μια ώρα.

Οι επιβάτες της βάρκας που ήταν επιστήμονες που μελετούν τη θαλάσσια πανίδα της περιοχής έμειναν εντυπωσιασμένοι από το μήκους πέντε μέτρων ψάρι που κολυμπούσε δίπλα τους.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη εντύπωση ήλθε όταν συνειδητοποίησαν ότι στα νερά της Μαγιόρκας είχε πολλά χρόνια -άνω της τριακονταετίας- να εμφανιστεί λευκός καρχαρίας.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο είδος θεωρείτο εξαφανισμένο από τα νερά της Μεσογείου, ωστόσο το μαύρο πτερύγιο που έσκιζε την επιφάνεια της θάλασσας δεν άφησε περιθώρια για αμφιβολίες…

Πηγή βίντεο: Euronews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:15