05/06/2020 12:41:24

Τρόμος στη Μεσόγειο: Λευκός καρχαρίας «κυνηγά» βάρκα για μια ώρα (Video)

Μάχη «τεράτων»: Δύο λευκοί καρχαρίες κανιβαλίζουν ο ένας στον άλλο (Video, σκληρές εικόνες) - Media

 

Το σημείο στο οποίο εμφανίστηκε προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, αλλά η αίσθηση της καταδίωξης από ένα από τα πιο διαβόητα αρπακτικά στον πλανήτη δεν άφηνε και πολλά περιθώρια για... λάθη.

Λίγο έξω από τις πολυσύχναστες παραλίες της Μαγιόρκα, ένας τεράστιος λευκός καρχαρίας ακολούθησε μια βάρκα -ο πιο σωστός όρος είναι, μάλλον, κυνήγησε- για περισσότερο από μια ώρα.

Οι επιβάτες της βάρκας που ήταν επιστήμονες που μελετούν τη θαλάσσια πανίδα της περιοχής έμειναν εντυπωσιασμένοι από το μήκους πέντε μέτρων ψάρι που κολυμπούσε δίπλα τους.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη εντύπωση ήλθε όταν συνειδητοποίησαν ότι στα νερά της Μαγιόρκας είχε πολλά χρόνια -άνω της τριακονταετίας- να εμφανιστεί λευκός καρχαρίας.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο είδος θεωρείτο εξαφανισμένο από τα νερά της Μεσογείου, ωστόσο το μαύρο πτερύγιο που έσκιζε την επιφάνεια της θάλασσας δεν άφησε περιθώρια για αμφιβολίες...

Πηγή βίντεο: Euronews

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.