search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:45
MENU CLOSE

Παρασκήνιο: Η απουσία Καμμένου και η έκτακτη συνέντευξη τύπου στις 8.30

03.07.2018 05:29
Παρασκήνιο: Η απουσία Καμμένου και η έκτακτη συνέντευξη τύπου στις 8.30 - Media

 

Ερωτηματικά προκάλεσε η απουσία του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου από τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και την εισήγηση του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα.

Σημειώνεται, βέβαια, ότι τόσο η Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα, όσο και η Έλενα Κουντουρά ήταν παρούσες, παρά την απουσία του κ. Καμμένου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεργάτες του προέδρου των ΑΝΕΛ υποστήριξαν ότι ο κ. Καμμένος χειριζόταν ένα έκτακτο θέμα αρμοδιότητας του υπουργείου του και άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει αργότερα στη συνεδρίαση του υπουργικού.

Σήμερα στις 8.30 ο Υπουργός Άμυνας θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου για θέματα του ΝΑΤΟ. Ωστόσο, αναμένεται να ερωτηθεί και την κυβέρνηση και την κυβερνητική συνοχή μετά και την ανεξαρτητοποίηση του Βουλευτή Θεσσαλονίκης Γιώργου Λαζαρίδη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33