search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:37
MENU CLOSE

Καμμένος: Δεν πρόκειται να έρθει σε κύρωση η συμφωνία χωρίς την άποψη του λαού – Εκλογές ή Δημοψήφισμα

03.07.2018 05:35
Αντεπίθεση Καμμένου: Απολύτως ελεγμένα τα κονδύλια της Ε.Ε. για τους πρόσφυγες - Media

 

O ελληνικός θα αποφασίσει την κύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια, είπε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο Υπουργείο Άμυνας ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. 

Ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε το αίτημά του για ψηφοφορία της συμφωνίας με 180 βουλευτές, αλλιώς όπως τόνισε δεσμεύεται να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός είτε μέσω εκλογών είτε μέσω δημοψηφίσματος. 

«Δεν μπορεί να υπάρξει καμία διαδικασία στο ΝΑΤΟ, αν δεν τελειώσει το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ, και αν δεν περάσει η συμφωνία από την ελληνική Βουλή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος και συνέχισε:

«Δηλώνω ξεκάθαρα, αναλαμβάνω την ευθύνη, ότι δεν θα έρθει σε κύρωση η συμφωνία με τα Σκόπια στη Βουλή αν δεν αποφασίσει ο ελληνικός λαός, εκτός αν η συμφωνία έρθει με 180 βουλευτές. Οταν λέω να ερωτηθεί ο λαός, αυτό γίνεται με δημοψήφισμα ή εκλογές».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:37